Kolding Netavis

Plejepersonale får nyt tøj

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

I år får plejepersonalet i Kolding Kommune nyt tøj.

Omkring 1500 hjemmehjælperne, plejehjemspersonale og sygeplejersker kan se frem til nyt personaletøj i 2020. Det er resultatet af en ny udbudsrunde der netop er afsluttet i Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen i Kolding Kommune.

Vinderen af udbuddet blev Berendsen der dermed de næste seks år skal levere personaletøj til plejepersonalet i Kolding Kommune. Berendsen leverer også personaletøjet i dag, oplyser Kolding Kommune.

Personaletøjet der vandt udbuddet er testet af forskellige medarbejdere og det bliver leveret efter mål i forhold til den enkelte medarbejder.

Personaletøjsordningen fungerer på den måde, at Berendsen lejer tøjet ud til Kolding Kommune og Berendsen står for vask af tøjet. Hermed sikres, at personalet altid har den helt rigtige tøjstørrelse og at f.eks gravide og nye medarbejdere kan få personaletøj der altid passer. Alt personaletøjet er desuden svanemærket eller økomærket. Udover plejepersonalet på seniorområdet omfatter den nye aftale også personaletøj til køkkenpersonale, tandplejen og teknisk service medarbejdere.

Det nye personaletøj vil være klar til ibrugtagning til november 2020, da der først skal tages mål af medarbejderne og tøjet herefter skal produceres.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel