Kolding Netavis

Pladeaktuel musikgruppe gæster Books & Beans

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Aarhus-baserede Kiosk gæster Books & Beans i Kolding. De spiller en intimkoncert for koldingenserne. Pressefoto.

Den 10. maj bliver det muligt at opleve pladeaktuelle Kiosk fra Aarhus til arrangementet JazzPoesi på Books & Beans i Kolding.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Jazz I Trekanten, som skaber utraditionelle koncertoplevelser med jazzgenren som udgangspunkt.

I krydsfeltet mellem poesi og musik

Kiosk præsenterer et musikalsk univers med legesyge, nerve og nærvær. Til koncerten får publikum mulighed for at opleve bandet helt tæt på, når de spiller i en mindre og mere akustisk opsætning end normalt.

Bandet eksperimenterer både med pop, spoken word, rap og poesi. Teksterne er både fyldt med ærlighed, kærlighed og alt mellem hverdagens tomgang og magi, og giver en naturlig lyst til at slå ørerne ekstra op med de relaterbare tekster.

Utraditionelle rammer giver de bedste koncertoplevelser

Spillestedet Jazz I Trekanten arrangerer koncerter i utraditionelle og intime rammer, for at give publikum en anderledes oplevelse.

Derfor er den kombinerede boghandel og café Books & Beans ideel til stemningsfulde og intime koncerter, hvor publikum kan lade sig suge ind i et lyrisk, musikalsk og intimt univers. Til arrangementet kan gæsterne også få en smagfuld oplevelse ved tilkøb af tapas og vin.

Billetterne til koncerten kan købes på Jazz I Trekantens hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel