Kolding Netavis

Pengepuljer bliver samlet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Hvordan får du et økonomiske tilskud til din forening, et lille projekt, en aktivitet eller et arrangement?

Det kan borgerne i kommunen blive meget klogere på, når Kolding Kommune samler alle sine puljer til Puljens Dag på Biblioteket i Kolding den 4. februar, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Der er rigtigt mange penge i spil når kommunens puljer samles på ét sted, på samme tid. Formålet med arrangementet er at synliggøre de forskellige puljer og tilskudsmuligheder som Kolding Kommune tilbyder sine borgere og foreninger. Ved at samle alle 16 puljer på samme sted – bemandet af de respektive kontaktpersoner – kan borgere, foreninger m.fl. nemt og enkelt få viden om de forskellige muligheder.

Kommunens Fundraising-enhed deltager også, for at rådgive om evt. muligheder for supplerende midler ud over de kommunale puljer:

– Det er første gang vi holder sådan et arrangement – men det giver rigtigt god mening for vi har 16 forskellige puljer, som foreninger og engagerede borgere kan søge penge fra – men det kan være en jungle at finde ud af, hvor, hvordan og hvornår man skal søge og derfor prøver vi altså nu det her koncept af, siger Michael Petterson, Beskæftigelses- og Integrationsdirektør i Kolding Kommune.

Direktøren i By- og Udviklingsforvaltningen Merete Dissing kan supplere med tidligere erfaringer i mindre skala indenfor By- og Udviklingsforvaltningen.

– Vi har erfaring med at invitere borgerne indenfor i et lidt mindre setup til ”Kaffe og Kulturmøder”, men nu samler vi så det hele på tværs af kommunens områder og afdelinger. Borgerne skelner jo ikke imellem vores faggrænser, så nu gør vi det så enkelt og synligt som muligt, og vores håb er, at rigtigt mange borgere og foreninger vil deltage på Puljens Dag. Vi vil gerne fortælle, og vise, hvor nemt man kan få viden, information og inspiration til at søge penge fra alle de 16 puljer, som findes i vores kommune, siger Merete Dissing.

Puljens Dag bliver holdt første gang på Biblioteket i Kolding den 4. februar fra kl. 19 til 21, der er velkomst ved borgmester Jørn Pedersen, og i løbet af aftenen er der også mulighed for at få en kop kaffe.

Kolding Kommune har lavet en oversigt med en kort beskrivelse af de forskellige puljer der findes. Se den her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel