Kolding Netavis

På sommerlejr mellem affald og genbrug

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Sommerlejren slutter torsdag.

Redux – Affald og Genbrug – står bag en firedages opfindercamp for børn i 6.-8. klasse. På campen skal deltagerne finde deres indre – og bæredygtige – Georg Gearløs frem og opfinde med materialer, der normalt ville havne i skraldespanden.

Nogle børn vælger at tage på badmintonlejr, dramacamp eller rideskole i deres sommerferie. Og så er der 11 børn, der i stedet har valgt at tage på sommercamp et sted, hvor børn normalt ikke kommer: På genbrugspladsen.

Mellem affald og genbrugsmaterialer bliver campdeltagerne ført ind i en spændende verden, hvor genbrug er guld og affald først affald, når fantasien slipper op. Gennem forskellige aktiviteter, lege og oplæg får campens deltagere materialer og affald imellem hænderne og skal bygge nyt ud fra egne ideer.

Sommercampen startede mandag og slutter i morgen, torsdag.

Om sommercampen

• 11 børn deltager i sommercampen.

• Formålet med sommercampen er at lære børn om genbrug og give dem en større forståelse for materialers sammensætning og mulighed for genanvendelse.

• På campen skal deltagerne bl.a. blive mestre i at sortere, skille materialer ad og bygge nyt, lære om cirkulær økonomi – og meget mere.

• Redux – Affald og Genbrug er Kolding Kommunes renovationsafdeling, og håndterer kommunens affald og genbrug. Det er første gang, at Redux – Affald og Genbrug afholder en sommerlejr for Kolding Kommunes børn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel