Kolding Netavis

Original og klangfuld musik på Godset

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Jazz6000 præsenterer original og klangfuld musik inspireret af den nordiske natur når Benita Haastrup Trio går på scenen på Godset i Kolding.

Kom og oplev original, klangfuld og groovy musik når Benita Haastrup Trio går på scenen på Godset.

Trioen, der foruden trommeslager og percussionist Benita Haastrup, består af den virtuose vibrafonist Kaare Munkholm og den garvede bassist Jens Skou Olsen, har spillet sammen i mange år og har sammen og hver for sig optrådt utallige steder rundt om i verden.

Trioen er netop ved at færdiggøre deres tredje album Hvælv, der afslutter den nordiske trilogi Going North.

Trioen henter især inspiration i nordens vældige natur – de norske fjelde, de rivende fosser og de danske skove – samt i mangfoldigheden i de nordiske fortællinger, myter og sagn.

Den levende og farverige musik er hovedsalig komponeret af Benita Haastrup, og den karismatiske trommeslager har både modtaget Ben Webster Prisen, og Sunset Jazz-Prisen samt vundet en Danish Music Award. Mange vil sikkert også kende Benita fra hendes mange børnejazzkoncerter eller fra kvindejazzbandet Sophisticated Ladies, som hun er en fast del af, og som man tidligere har haft fornøjelsen af at opleve i Jazz6000. Derudover har hun samarbejde med Marilyn Mazur og en masse andre notabiliteter, oplyser Jazz6000.

Gå ikke glip af denne jazztrio og deres medrivende, overraskende gnistrende og humørfyldte spilleglæde, som kan opleves på Godset i Kolding, fredag den 18. september klokken 20. Billetter sælges kun i forsalg.

Inden Benita Haastrup Trio går på scenen er der forkoncert i salen klokken 19.15 med den unge MGK- kvartet Riis/Toldam/Turp/Hauberg. Koncerten vil byde på originale numre inspireret af nogle af jazzens giganter som Wayne Shorter, McCoy Tyner og Pat Metheny, såvel som fortolkninger af standarder. Musikken spilles med en improviserende tilgang og kvartetten lægger stor vægt på nærvær og spontanitet. Forkoncerten er gratis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel