Kolding Netavis

Oplev den nye ID. Buzz på tæt hold

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Til højre ses det ikoniske ‘Folkevognsrugbrød’, mens den elektriske udgave ID. Buzz ses til venstre. Pressefoto.

Nu kan borgerne i Kolding opleve den nye elektriske udgave af det ikoniske ‘Folkevognsrugbrød’ ID. Buzz på tæt hold til Åbent Hus.

Volkswagen har for vane at invitere den lokale omegn til Åbent Hus i starten af året, og 2023 bliver ingen undtagelse.

Den 7. og 8. januar slår Volkswagen Kolding på Dieselvej 2-4 dørene op til Åbent Hus. I år kan de lokale gæster se frem til at opleve Danmarkspremiere på ID.Buzz helt tæt på, der er blev kåret til Årets Bil i Danmark 2023. Det er anden gang, at en ID.-model fra Volkswagen vinder den titel.

Til Danmarkspremieren bliver ID.Buzz officielt tilføjet til Volkswagens ID.-serie af elektriske biler, som er blevet rullet ud siden introduktionen og lanceringen af ID.3 i 2019. Tal fra bilstatistik.dk viser, at 15,5 % af solgte elbiler i Kolding i 2022 kommer fra Volkswagen.

ID.-serien og crossovers

Netop Volkswagens ID.-modeller rundede flere milepæle i 2022. I hele Europa har virksomheden solgt mere end 500.000 elektriske ID.-biler, og I Danmark kører der nu mere end 10.000 ID.’ere rundt på vejene.

Til Åbent Hus hos Volkswagen Kolding er det dog ikke kun koncernens elektriske biler, der er i fokus. Det er også Volkswagens benzin- og diesel-modeller T-Cross, T-Roc og Taigo, der køres kampagne på, hvor kunder kan få flere gode fordele med i en handel.

ID.Buzz kan sammen med en masse andre af Volkswagens bilmodeller opleves til Åbent Hus den 7-8. januar hos Volkswagen Kolding og Volkswagens andre forhandlere på tværs af Danmark.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel