Kolding Netavis

Open by night i midtbyen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Dagen står i de royales tegn.

Som bekendt er Kulturnatten i Kolding i år aflyst. Kulturnatten plejer, at blive arrangeret her i august. Men på grund af coronakrisen bliver det ikke til noget i år.

Men der er dog alligevel aktiviteter i midtbyen. City Kolding arrangerer “Open by night”. Det sker på fredag fra klokken 10-22.

Og emnet bliver royalt. Koldinghus holder Open by Night fra klokken 17-21.30 og har vækket Kongerækken til live. Hele aftenen vil der være udklædte skuespillere i udstillingen og de vil også går en tur rundt i gågaderne.

Kongerigets fineste eventyrkarakterer

Det blive ren royal fornøjelse uden lige, når der er besøg af fire af kongerigets fineste eventyrkarakterer fra Fairywork. Glæd dig til at hilse på Feen Flora, Bente Barok, Kong Gulerod og Prinsesse To Ben & Enhjørningen Dennis. De går rundt i gaderne fra klokken 17-21.

Fra klokken 17-20 kan du hoppe på Cityekspressen og køre en tur rundt i Koldings gågader. Togchaufføren deler kroner ud til prinser og prinsesser – i alt 200 kroner.

Musikalske sprællemænd

Jumpin´ Jacks leverer musik og showmanship i særklasse. Helt som det populære Jumpin´ Jacks fyrværkeri, udsender bandet masser af energi og er et musikalsk festfyrværkeri, der forplanter sig til smil hos publikum. Oversætter du Jumpin´ Jacks fra engelsk til dansk får man ordet sprællemænd. Det er netop hvad Jumpin´ Jacks er: Musikalske sprællemænd. Jumpin´ Jacks besidder et altomfavnende repertoire, der spænder over pop, rock, blues, swing, jazz og børnemusik mm. Med musik helt tilbage fra 1920’erne og frem til noget så moderne som Rasmus Seebach, henvender de sig til alle. De spiller fra klokken 17.30-21.30.

Butikkerne i City holder også åbent indtil klokken 22, hvor der er ekstra gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel