Kolding Netavis

Onkel Toms lukket

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Onkel Toms i Munkegade er lukket. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Onkel Toms bliver ikke drevet videre.

Tidligere radiovært, DJ, sanger, forfatter, model og politiker, Tom Ankjær, som sidste år åbnede Onkel Toms i Munkegade i Kolding, har trukket sig ud af virksomheden.

Mandag skrev Tom Ankjær på sin Facebook-side:

– Af økonomiske årsager er jeg ikke mere en del af Onkel Toms Kolding. Corona har taget hårdt på stedet og jeg personlig bliver nød til at tænke på min familie og min private økonomi.

Nyt job

Han har dog allerede fået et nyt job. Han er nemlig blevet ansat som manager hos Bar’Sushi på Låsbybanke i Kolding:

– Jeg fik allerede tilbuddet om at blive en del af Bar’sushi for 3 år siden, men på det tidspunkt passede det ikke helt ind. Det gør det til gengæld nu og jeg glæder mig helt vild til at komme igang og levere den høje kvalitet og service, som jeg mener at Bar’sushi skal være synonym med, skriver Tom Ankjær videre på Facebook.

Onkel Toms har primært været ejet af Tom Andkjær selv, mens Torben Lund fra Tobbers ejer en mindre andel. Sportsbaren lukkede i første omgang midlertidigt i midten af sidste uge, mens  Torben Lund har arbejdet på at finde en løsning, som kunne betyde, at Onkel Toms kunne køre videre. Men det har ikke kunnet lade sig gøre, skriver Ugeavisen Kolding.

Derfor er stedet nu lukket permanent:

– Jeg har ikke lyst til at drive en anden mands drøm videre, fortæller Torben Lund til Ugeavisen Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *