Kolding Netavis

Nytårskoncert på Godset

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Jazz6000 indleder forårssæsonen 2023 med en nytårskoncert på fredag, hvor tre af Danmarks allerbedste vibrafonister spiller så englene synger.

Med denne koncert præsenterer den lokale jazzforening Jazz6000 et orkester, som kun har optrådt sammen ved TV-showet Jazz Alive 2022 i DR’s koncertsal. Nu har Jazz6000 bedt de tre vibrafonister Tineke Noordhoek, Morten Grønvad og Viktoria Søndergaard gentage succesen på Godset, hvor de spiller deres koncert med titlen ”Er der mon vibes i himlen?” fredag den 6. januar klokken 20.

Første gang vibrafonen var med på en indspilning var på en plade med Louis Armstrong tilbage i 1931, hvor Lionel Hampton lod vibrafonen stråle i al sin vilde skønhed. Men det er stadig et instrument, der alt for sjældent kan høres i de danske jazzklubber. Det laver Jazz6000 om på med denne helt og aldeles himmelsk nytårskoncert.

De tre stjernemusikere vil sammen med bassisten Ida Duelund og trommeslager Simon Olderskov udforske vibrafonens klangmæssige univers. Koncerten byder på numre af de tre vibrafonister både hver for sig og sammen og numre af nogle af de største vibrafonister i jazzhistorien.

Billetter købes på www.jazz6000.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel