Kolding Netavis

Nyt samarbejde giver nemmere adgang til kontanter

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Nu får kunderne nemmere adgang til kontanter.

Spar Nord har sammen med Nykredit og Handelsbanken indledt et samarbejde med Nokas om et nyt pengeautomatsfællesskab, der giver kunderne nemmere adgang til at hæve og indsætte kontanter landet over. Det skriver Spar Nord Kolding i en pressemeddelelse.

Sammen med Nykredit og Handelsbanken har Spar Nord indledt et samarbejde med værdihåndteringsfirmaet Nokas om et nyt pengeautomatsfællesskab kaldet Kontanten. Samarbejdet betyder, at driften af bankernes pengeautomater fremover samles under samme brand, og at Nokas vil varetage den daglige drift og vedligeholdelse af automaterne.

For kunder i en af de tre banker betyder samarbejdet, at de fremover har mulighed for at benytte bankernes pengeautomater landet over, både når de skal hæve og indsætte kontanter samt have deres saldooplysninger, med de samme fordele, som de er vant til fra deres eget pengeinstitut. Kunder i et andet pengeinstitut, der ikke er en del af samarbejdet, kan selvfølgelig fortsat hæve penge i Kontanten-pengeautomater.

For direktør i Spar Nord Kolding Bjarne Claussen er samarbejdet en glædelig og længe ventet nyhed for bankens kunder:

– Vi oplever et stigende behov blandt vores kunder for mere fleksible løsninger, som i højere grad understøtter deres hverdag, og hvor det er muligt at kunne tilgå løsninger, uafhængigt af hvor kunderne befinder sig, siger han og fortsætter:

– Med det nye samarbejde får vores kunder adgang til endnu flere pengeautomater landet over uden meromkostninger, når de blandt andet skal hæve og indsætte penge samt have saldooplysninger. Det giver en helt anden form for frihed, når kunderne har brug for at benytte pengeautomater og have adgang til kontanter.

Pengeautomatfællesskab med perspektiver

Nogle kunder har muligvis allerede bemærket, at bankens pengeautomater har ændret navn til Kontanten, og at henholdsvis Nykredit, Handelsbanken og Spar Nord nu fremgår af skærmen som samarbejdspartnere. Til det forklarer Bjarne Claussen, at samarbejdet har været undervejs i længere tid, men at overdragelsen af samtlige pengeautomater først kom på plads ved årsskiftet, mens skiltningen forventes på plads i løbet af det kommende halve år.

– I forbindelse med flytningen til vores nye domicil på Skovvangen 37, har vi gjort vores ind- og udbetalingsautomat tilgængelig hele døgnet, og vi ser frem til at få skiltningen på plads, så det bliver endnu mere synligt for vores kunder, hvor de fremover kan finde en Kontanten-pengeautomat, siger Bjarne Claussen.

Det er ambitionen, at flere pengeinstitutter med tiden vil tilslutte sig samarbejdet, og det vil på sigt give kunderne adgang til endnu flere pengeautomater med de samme fordele, som de er vant til fra deres nuværende pengeinstitut.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel