Kolding Netavis

Nyt motionsløb på vej i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
"Løb mellem husene" er et initiativ under Danmarks Almene Boliger, der startede i 2019 og hurtigt voksede til at omfatte flere danske byer. Nu også i Kolding. Pressefoto.

Løbet skal styrke lokale fællesskaber, når der er “Løb mellem husene”.

Den almene boligorganisation Alfabo, Krixrun, Activivi og Bydelsnetværket er gået sammen om at præsentere et nyt motionsløb “– ’”Løb mellem husene”. Det foregår i hjertet af Kolding lørdag den 7. september.

Der er tale om et løb, der er arrangeret til at fremvise det gode liv i de almene boligområder og til at styrke lokale fællesskaber gennem motion og engagement.

Arrangementet, som afholdes i bydelen omkring Munkevængets Skole, tilbyder forskellige løbs- og gå-distancer, herunder et 5 kilometer løb, et 5 kilometer walk og et børneløb.

Løbet er åbent for alle uanset alder og konditionsniveau og har til formål at samle Kolding til en dag fyldt med motion, fællesskab og fest.

-“Løb mellem husene” er ikke kun en sportsbegivenhed. Det er en fejring af fællesskab og relationer på tværs af bopæl, kultur og baggrund, fortæller Jacob Andersen i en pressemeddelelse.

Han er strategisk bydelskonsulent hos Alfabo og medarrangør af “Løb mellem husene” Kolding.

Han tilføjer:

-Vi ønsker at vise, hvordan en blandet bydel kan bidrage positivt til byens liv. Det er en dag, hvor alle – unge som ældre, erfarne løbere og nybegyndere – kan mødes, nyde motionen og fejre sammen.

Motionsløbet afsluttes med en sommerfest, hvor der vil være aktiviteter for hele familien. “Løb mellem husene” Kolding er mere end et løb. Det er en mulighed for, at opleve bydelen omkring Munkevængets Skole på en ny måde, styrke sundheden og fejre det lokale fællesskab, lyder det fra Alfabo.

Tilmelding kan ske her.

Fakta

• Sted: Cypresvej 25, 6000 Kolding, Danmark

• Tid: Lørdag den 7. September fra kl. 09.00-13.00

• Program: Inkluderer børneløb, 5 km løb, 5 km walk, efterfulgt af præmieoverrækkelser og lokal sommerfest.

• Deltagerfordele: Alle deltagere modtager en løbstrøje og medalje. Der vil også være lodtrækningspræmier.

• Tilmelding: Åben nu, og deltagere opfordres til at tilmelde sig tidligt, da der er et maksimalt deltagerantal og priserne for tilmelding sker jo tættere løbet kommer på afholdelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel