Kolding Netavis

Nyt fra kommunen: Coronavirus udvikler sig time for time

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kolding Kommune går nu ud med ny information i forbindelse med coronavirus.

Lige nu går det stærkt i forhold til, hvordan coronavirus udvikler sig i Danmark og der sker ny udvikling fra time til time.

Kolding Kommune beder om, at man er opmærksom, hvis mand har større arrangementer eller aktiviteter med mange ældre og andre udsatte grupper samlet.

Kolding Kommune aflyser langt de fleste holdaktiviteter i Sundhedscentret og aflyser nogle aktiviteter i kommunale bygninger. Det sker efter, at regeringen har opfordret til skærpet opmærksom for at inddæmme og forsinke udbruddet af Coronavirus.

Samtidig opfordrer Kolding Kommune til at aflyse aktiviteter i brugerstyrede huse og andre steder, hvor mange ældre samles, også i idrætshaller og øvrige fritidsfaciliteter. Hensynet til de ældre og øvrige udsatte grupper gør, at kommunen hellere ser en aflysning frem for at holde fast i aktiviteten.

– Vi kan ikke hindre Corona, men appellen er, at vi alle kan hjælpe til, i forsøget på at inddæmme og forsinke smittens udbredelse i Danmark. Hvis jeres facilitet lukker, kan vi desværre ikke hjælpe med genhusning i den periode, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Du kan se mere på Kolding Kommunes hjemmeside

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel