Kolding Netavis

Ny takeawayudbringning i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Onsdag d. 12. maj åbner Wolt for, at koldingensere kan få leveret alt fra pizzaslices til sushi af de karakteristiske blå cykelbude - alt sammen gennem Wolts app. Pressefoto.

Fra onsdag kan koldingensere nemt og hurtigt få bragt lokal restaurantmad til døren, når Wolt åbner for levering i byen.

Snart er koldingenserne kun få klik og en kort ventetid fra at få leveret deres foretrukne restaurantmad lige til hoveddøren.

Onsdag d. 12. maj åbner Wolt for, at koldingensere kan få leveret alt fra pizzaslices til sushi af de karakteristiske blå cykelbude – alt sammen gennem Wolts app.

-Vi er utrolig glade for at kunne åbne i Kolding, som vi længe har haft i kikkerten. Det er skønt, at det nu endelig kan lade sig gøre, og vi glæder os helt vildt til at komme igang, siger Søren Meier Svendsen, General Manager i Wolt Danmark, i en pressemeddelelse.

Lige nu er Wolt ved at indgå samarbejdsaftaler med restauranter i Kolding, og vil allerede fra onsdag have 26 restaurantpartnere klar på platformen. En af dem er det otte måneder gamle grønne spisested Kål&Co på Slotsgade 13:

-Vi har allerede oplevet en del efterspørgsel på onlinebestillinger og levering, så da Wolt meldte sin ankomst til byen, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle prøve det af på deres platform. Vi både tror og håber på, det kan generere en masse ekstra bestillinger, og at vi kan nå ud til en masse nye kunder, siger Matthias Nielsen, ejer af Kål&Co.

Mulighed for at supplere studierne som kurérpartner

Wolt, der er grundlagt i Finland, kom til Danmark i 2017 med København som den første by på landkortet.

Siden har madudbringningstjenesten udvidet til Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense, Lyngby/Gentofte, Roskilde, Vejle og Randers. Dermed bliver Kolding den 10. danske by, hvor Wolt opererer.

Med Wolts ankomst til Kolding bliver der også mulighed for at koldingensere kan supplere eksempelvis studierne med en ekstra indkomst ved at bringe mad ud for byens restauranter, når man har tid og lyst.

-Vi har allerede et rigtig stærkt hold af kurérpartnere klar til opstarten, og regner med at tilknytte endnu flere over de kommende måneder, siger Søren Meier Svendsen.

Wolt i Kolding kommer til at have åben for levering mellem kl. 16 og 21 alle dage.

Wolt har i øvrigt været omtalt en del i medierne. Der har siden 2019 været artikler om dårligt arbejdsmiljø og strid om, hvorvidt budene er selvstændige eller lønmodtagere. Desuden får budene eksempelvis ikke feriepenge, da Wolt betegner dem som selvstændige.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel