Kolding Netavis

Ny rektor hyldet ved sommerafslutningen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Jørn Pedersen overrakte en buket blomster til Jeanette Lemmergaard, der er tiltrådt som rektor på IBA Erhvervsakademi Kolding. Foto: IBA.

-I et kvalificeret ansøgerfelt var der én, som med sine kvalifikationer skilte sig klart ud. Derfor kan jeg bare sige, at vi er rigtig glade for, at du valgte at søge stillingen som rektor på IBA.

Sådan sagde formand Jørn Pedersen, inden han overrakte en buket blomster til Jeanette Lemmergaard, der er tiltrådt som rektor på IBA Erhvervsakademi Kolding. Tiltrædelsen var på forhånd en realitet, men formanden valgte at deltage på medarbejdermødet før sommerferien for officielt at hylde den nye rektor.

Siden 1. juni har Jeanette Lemmergaard været ansat som rektor på IBA Erhvervsakademi Kolding. Efter en kort periode som institutionens prorektor overtog hun hjørnekontoret på 5. sal fra Niels Egelund, som havde siddet på posten siden akademiets grundlæggelse.

Jeanette Lemmergaard bringer med sig adskillige års erfaring som leder fra Syddansk Universitet i Odense. Her stod hun i spidsen for cirka 90 fastansatte på Institut for Marketing & Management fra 2013 og frem til sit skifte til IBA.

Jeanette Lemmergaard har haft flere poster på universitet siden sin første ansættelse tilbage i 1997. Igennem årene på SDU har hun undervist indenfor områderne organisation, international management, organisatorisk kommunikation, human ressource management, CSR og værdibaseret ledelse. Hun har også bidraget til forskningen med adskillige artikler og bøger, ofte med fokus på emner som ledelse, diversitet og psykisk arbejdsmiljø.

Årene på SDU og IBA har givet Jeanette Lemmergaard en dyb indsigt i både uddannelsessektoren og ledelse. Hun fremstår som en moderne leder med stor faglig indsigt, som forstår værdien af at lede gennem andre og spille sine medarbejdere gode.

Jeanette Lemmergaard sidder i bestyrelsen for uddannelsessamarbejdet SmartLearning, erhvervsnetværket Business Kolding og Kolding HF & VUC.

Jeanette Lemmergaard har to voksne børn og bor privat i Odense.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel