Kolding Netavis

Ny kæmpe lynladestation i Kolding

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Lynladestationen kan lade 40 elbiler på samme tid, og det vil være muligt at lade elbilen fra 0-80 pct. på under en halv time, alt efter dens evne til at lade. Illustration/Clever.

I begyndelsen af 2024 sætter ladeoperatøren Clever strøm til en ny lynladestation i Kolding.

I foråret 2024 står der en ny ladestation klar, der kan oplade 40 elbiler. I følge ladeoperatøren Clever forventer selskabet inden længe, at tage første spadestik til det, der i foråret 2024 bliver Danmarks største lynladestation, der får til huse på Kokholm 4a-b, blot få hundrede meter fra motorvejsafkørsel 63 Bramdrupdam.

-Rigtig mange bilister benytter hver dag motorvejsnettet i Trekantsområdet, og det gør trafikken intens. Flere vælger heldigvis elbilen til, og så kræver det naturligvis lynhurtig opladning til Koldingenserne og dem, der arbejder i byen. Kolding er en attraktiv lokation, fordi det er en stor by, der trækker mange mennesker til i dagligdagen. Derfor giver det god mening at placere Danmarks største lynladestation her, fortæller Mette Nøhr i en pressemeddelelse.

Hun er ansvarlig for kundeoplevelsen på Clevers lynladestationer.

Lynladestationen kan lade 40 elbiler på samme tid, og det vil være muligt at lade elbilen fra 0-80 pct. på under en halv time, alt efter dens evne til at lade.

Grønt cafékoncept ser dagens lys

Mens elbilen får lynhurtig opladning, skal der også være mulighed for at få god energi på det menneskelige batteri. Derfor bliver Kolding lynladestation den første, hvor Clever lancerer et nyt cafékoncept med fokus på bæredygtighed og det sunde valg:

-Mange elbilister, der besøger vores lynladestationer, efterspørger muligheden for at få en bid mad eller en god kop kaffe. Det behov forstår vi til fulde, og derfor er vi i gang med at udvikle et cafékoncept, som vi snart kan rulle ud til vores store lynladestationer. I øjeblikket tester vi et mindre koncept på Odense lynladestation, hvor du kan få lidt at drikke fra lokale producenter, og det bliver taget rigtig godt imod, fortæller Mette Nøhr.

Kolding lynladestation bliver den første station, hvor Clever udruller det nye cafékoncept, og selvom den endelige menu ikke er helt på plads, så lover selskabet, at den bliver markant anderledes, end den, der findes på landets tankstationer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel