Kolding Netavis

Ny erhvervsmægler

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Glenn Rasmussen er ansat som ny erhvervsmægler hos Engel & Völkers Commercial Kolding. Pressefoto.

Engel & Völkers Commercial Kolding ansætter ny erhvervsmægler og forstærker dermed erhvervsmæglerteamet i Kolding.

Hos den landsdækkende erhvervsmæglerkæde, Engel & Völkers Commercial, er der masser af aktivitet.

Så stor aktivitet at Engel & Völkers Commercial Kolding nu kan sige velkommen til 36-årige Glenn Rasmussen som ny erhvervsmægler. Hos Engel & Völkers Commercial Kolding får han fokus på salg, vurdering og udlejning af erhvervsejendomme.

Glenn Rasmussen kommer med erfaring fra IT-Branchen, hvor han blandt andet været ansat hos IBM og senest hos Curvature, hvor han har varetaget en Client Executive-rolle for en række store nationale samt internationale virksomheder.

Stærkt team bliver endnu stærkere

CEO i Engel & Völkers Commercial Odense, Henrik Svane, glæder sig til udvidelsen af erhvervsmæglerteamet i Kolding og til at få Glenn Rasmussen ombord.

-Med ansættelsen af Glenn Rasmussen styrker vi vores i forvejen stærke team i Kolding. Jeg er sikker på, at René Dall og Glenn Rasmussen supplerer hinandens kompetencer og netværk perfekt, således at vi kan opretholde vores ønske og strategi om at være en markant lokal profil i Trekantsområdet, siger Henrik Svane, CEO hos Engel & Völkers Commercial Danmark.

Fortsætter den positive udvikling

Også partner i Engel & Völkers Commercial Kolding, René Dall, ser frem til at få en ny mand
med på holdet.

-Med tilgangen af Glenn Rasmussen kan vi fortsætte vores positive udvikling, og desuden udvide vores vision og mål for rådgivning i forbindelse med salg, vurdering og udlejning af erhvervsejendomme, siger René Dall-Jensen.

Glenn Rasmussen ser frem til at begynde arbejdet hos Engel & Völkers Commercial Kolding.

-Jeg glæder mig til at bruge mit netværk og til at komme i arbejdstøjet. Engel & Völkers Commercial er en stor og markant erhvervsmæglerkæde med dygtige og erfarne folk, og jeg ser frem til at kunne bidrage med mine kompetencer, og til at lære en masse nyt af mine kollegaer, fortæller Glenn Rasmussen.

Glenn Rasmussen har første arbejdsdag hos Engel & Völkers Commercial Kolding i dag – den 1. september.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel