Kolding Netavis

Ny borgmester i Kolding? SF Kolding hepper på Søvndal

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Der er glæde hos SF Kolding, fordi Villy Søvndal vil være borgmester i Kolding. Privatfoto.

SF Kolding bakker op om, at Villy Søvndal vil være borgmester i Kolding.

I SF Kolding tager man meget positivt imod nyheden om, at Villy Søvndal overvejer at stille op som borgmesterkandidat i Kolding.

– Det glæder os, at Villy overvejer at gå ind i kommunalpolitik igen, og vi kan kun opfordre ham på det varmeste til at gøre alvor af tankerne. Bestyrelsen ser ham meget gerne som SF’s spids- og borgmesterkandidat, siger formand for SF Kolding, Mette Voss, i en pressemeddelelse.

Villy Søvndal sad i Kolding Byråd fra 1981-1994. Herefter fulgte en imponerende karriere i folketinget og senere regionsrådet for Syddanmark, hvor han sidder i dag.

Han har dog altid bevaret kontakten til den lokale partiforening, hvor ingen har været i tvivl om hans engagement.

– Vi har ofte trukket på Villys store erfaring og viden i SF Kolding. Selvom han har tilbragt mange år på Christiansborg, er han aldrig stoppet med at være koldingenser, og han er godt inde i, hvad der sker i kommunen, siger Mette Voss.

SF’s nuværende gruppeformand i Kolding Byråd, social- og sundhedsudvalgsformand Hans Holmer, har selv opfordret Villy Søvndal til at stille op.

– Det gør mig meget glad, at han overvejer at stille op som borgmesterkandidat. Vi har brug for en ny, visionær retning for Kolding Kommune, og det er jeg sikker på, vil ske med Villy som borgmester siger han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *