Kolding Netavis

Nu træder konstitueret kommunaldirektør til

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Merete Dissing er fra 1. april konstitueret kommunaldirektør i Kolding Kommune. Foto: BlumePress.

Thomas Boe erstattes fra 1. april med Merete Dissing, der er konstitueret kommunaldirektør.

Merete Dissing er fra lørdag den 1. april konstitueret kommunaldirektør i Kolding Kommune. Hun afløser den mangeårige kommunaldirektør, Thomas Boe, der har søgt nye udfordringer.

Det er byrådet, der har besluttet, at konstituere Merete Dissing som kommunaldirektør i de næste fire måneder. En udfordring hun takkede ja til:

-Jeg har sagt ja til, at tage en tørn som konstitueret kommunaldirektør for at hjælpe til i en periode, indtil en ny kommunaldirektør er på plads. Jeg går ydmygt til opgaven og vil gøre mit bedste på posten, fortæller Merete Dissing til Kolding Netavis.

Hvad bliver din første opgave som kommunaldirektør?

Den første opgave bliver, at holde fast i den gode kurs, som allerede er udstukket – og sikre stabil drift i de kommende måneder i samarbejde med mine kollegaer i direktionen. Jeg er så privilegeret at være en del af en super-velfungerende direktion. Så jeg ser også frem til, at vi rykker sammen i direktionen og i fællesskab fortsætter drift og udvikling af vores skønne kommune, forklarer Merete Dissing.

Især et punkt bliver blandt de vigtigste opgaver:

-Det bliver at forberede budgetprocessen for kommunens budget for 2024, siger Merete Dissing.

Hvad er dine forventninger til jobbet som kommunaldirektør?

-Jeg forventer, at det bliver en spændende og lærerig konstitueringsperiode, hvor jeg kommer tættere på nogle nye opgavetyper, mens min chefgruppe klarer ærterne i By- og Udviklingsforvaltningen indtil jeg vender tilbage, slutter Merete Dissing.

Det forventes, at en ny kommunaldirektør kan tiltræde 1. august i år. Herefter skal Merete Dissing tilbage til sit tidligere job hos Kolding Kommune, som By- og udviklingsdirektør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel