Kolding Netavis

Nu kan du tilmelde dig “Vi cykler til arbejde”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Cyklistforbundet/Marie Hald.

Det gode vejr frister mange til at finde cyklen frem og cykle til arbejde. Tirsdag den 18. april kan du se frem til at få en økologisk banan med som ekstra morgenmad. Det sker, når Cyklistforbundet uddeler en opfordring til at tilmelde sig til maj måneds Vi cykler til arbejde-kampagne.

Det er blevet tid til, at opfordre kollegerne på arbejdspladsen eller klassekammeraterne på skolen til at samle holdet til ”Vi cykler til arbejde 2023”. Sådan lyder opfordringen, når Cyklistforbundet står klar tirsdag den 18. april fra cirka klokken 6:45 i krydset Haderslevvej/Tøndervej i Kolding.

Årets kampagne fejrer cykelglæden og lysten til at få vind i håret.

-Vi gør det for at sætte fokus på de mange cyklister, som hver dag cykler til arbejde eller i skole. Kolding skal være en endnu bedre cykelby, og vi vil derfor meget gerne anspore flere til at deltage. Det er jo rart at cykle og det giver en følelse af frihed. Cykelturen er desuden en oplagt mulighed for at få motion i hverdagen og samtidig slippe for at sidde i en lang bilkø. Cyklistforbundets kampagne gør det nemt at komme i gang sammen med dine kolleger eller klassekammerater. Og så giver cykelturen overskud i hverdagen, fortæller Lars Thorup fra Cyklistforbundet i en pressemeddelelse.

I de senere år har mere end 50.000 deltaget i Vi cykler til arbejde. I Kolding har deltagertallet været omkring 500.

-Vi er altså godt med i Kolding, men vi håber at kunne få flere endnu til at deltage, siger Lars Thorup.

I Kolding er der allerede tilmeldt otte hold. Det er fra Ase, Beierholms Væverier, IBC Innovationsfabrikken, Karkirurgisk afdeling Kolding, Karen Blixen Skolen og Munkensdam Gymnasium.

Nemt at tilmelde sig

Det er nemt at tilmelde sig ”Vi cykler til arbejde”. Man skal blot samle et hold af 2-16 kolleger, tilmelde sig på kampagnens website, cykle på arbejde så mange dage som muligt i maj måned og registrere alle cykeldage på nettet.

Jo flere dage der cykles, desto flere lodder får holdet til den store lodtrækning om el-cykler til hele holdet, forskelligt cykeludstyr og mange andre præmier.

Det er i øvrigt den kendte tv-kok Claus Holm, der er ambassadør for Vi cykler til arbejde.

180122 Claus Holm Superbrugsen Vonsild 06 foto BlumePress
Tv-kokken Claus Holm. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel