Nu er det Vonsilds tur til gymnastikopvisning

Mandag 25. Marts 2019 20:51 1007
Lørdag den 6. april er der gymnastikopvisning i Vonsild. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Lørdag den 6. april er der gymnastikopvisning i Vonsild. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Så er det Vonsilds tur til at holde opvisning.

Lørdag den 6. april går det løs med årets forårsopvisning i Vonsild Gymnastikforening. Bestyrelsen har i ugen op til opvisningen travlt med at få de sidste detaljer på plads med hensyn til bemanding af salgsboder, indmarch og forløbet af dagen og samtidig er der forsalg af billetter til opvisningen hver eftermiddag i foyeren i Vonsildhallen, mens gymnasterne har træning en sidste gang.

Igen i år er de allerfleste af foreningens hold repræsenteret på gulvet og dagens program starter med de allermindste og deres forældre og fortsætter med de øvrige børnehold, de fire springhold for børn og unge, de 2 rytmehold for børn, Zumba-holdet og sidst men ikke mindst Jumping Fitness deltagere, hvor først Jumping-Teens samt herreholdet vil give prøver på deres kunnen, derefter følger damholdene der i dagens anledning er slået sammen til et hold. Til slut er der ”Vonsild-premiere” på intet mindre end 45 trampoliner fyldt med glade gymnaster.

Gæsteholdet er igen Rytmequinder fra Gymnastikforeningen af 1936 – der er hvert år et samarbejde mellem de to gymnastikforeninger hvor man laver gæsteoptræden til hinandens opvisninger, til stor glæde for alle.

Gymnastikopvisningen finder sted i Vonsildhallen lørdag den 6. april klokken 9.30.

Tags