Kolding Netavis

Nu åbner Domino’s snart

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Mandag den 27. juni åbner Domino's på Agtrupvej i Kolding, Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Om 10 dage åbner et nyt pizzeria på Agtrupvej 2 i Kolding. Domino’s byder de første 100 gæster på gratis pizza.

Domino’s er ikke bare Danmarks, men verdens største pizzakæde, og nu har virksomheden set lyset i Kolding. Dette skyldes ikke bare Koldings centrale placering i Danmark, men også byens kælenavn, Slicetown, der opstod på baggrund af en undersøgelse, der kårede byens beboere til de mest pizzaslicespisende danskere.

Netop denne titel får Mila Hvilshøj, Domino’s marketingansvarlige, til at smile:

-Som pizzaentusiast bliver man simpelthen så glad i sindet, når man mærker koldinggensernes kærlighed til pizza. Vi er overbeviste om, at vores produkter vil passe lige ind i beboernes hjerter og smagsløg, og vi glæder os til at kunne bidrage til pizzaudvalget i byen.

Franchisetageren bag Domino’s i Danmark, DPE, overtog pizzakæden i 2019 og har sidenhen strømlinet de interne processer og implementeret et væld af initiativer, såsom håndlavet dej, en plantebaseret menu og levering på klimavenlige elcykler. Samtidig er bestillingsprocessen blevet effektiviseret, så Domino’s online kunder kan forvente meget kort leveringstid fra bestilling til modtagelse på hjemmeadressen.

100 gratis pizzaer til de første 100 gæster

Som et led i åbningen uddeler Domino’s gavekort til en gratis pizza til de første 100 kunder i butikken på Agstrupvej, som de kan benytte i løbet af den første uge. Mila Hvilshøj håber, at dette vil få folk til at give Domino’s en chance:

-Der er ingen tvivl om, at pizza er en alvorlig sag her i Kolding. Folk har deres favoritsteder, som de besøger til frokost, og om aftenen med vennerne, og det skal de også have lov til. Alt, hvad vi ønsker, er, at de giver Domino’s et forsøg, så de forhåbentlig kan få øjnene op for den gode smag, som vi har udviklet i Danmark siden 2019.

Det nye pizzeria på Agstrupvej 2 vil have åbent mellem 11 og 23 hver dag og bringe varme pizzaer ud i samme tidsrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel