Kolding Netavis

Netavisen stopper dækningen af “Sommer ved Søen”: Arbejdsforhold under al kritik

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses Alex Nyborg Madsen og band med Koldinghus i baggrunden. Foto: BlumePress.

**ARTIKLEN ER OPDATERET** Kolding Netavis har for tredje år i træk problemer med, at få lov til at dække “Sommer ved Søen”. Nu har netavisen besluttet, at stoppe al dækning af arrangementer under MusikKolding.

Kolding Netavis forsøger, at dække det årlige arrangement, Sommer ved Søen”, men det er blevet næsten umuligt, at arbejde under de forhold, som eventkoordinator Rikke Molberg fra MusikKolding byder pressen.

Netavisens fotograf kunne ved torsdagens koncert med Alex Nyborg Madsen næsten ikke få lov til, at tage billeder med Alex Nyborg Madsen og resten af gruppen – til trods for, at de selv var meget interesserede i, at der blev taget billeder til netavisen.

Det er ikke første gang, at Kolding Netavis har problemer med dækningen af Sommer ved Søen. Sidste år – da det var de såkaldte “pop-up”-koncerter – fik Kolding Netavis direkte forbud mod, at bringe de billeder, som vores fotograf havde taget. Et forbud udstukket af MusikKoldings eventkoordinator, Rikke Molberg.

Netavisen har derfor nu besluttet, at vi ikke længere omtaler og dækker arrangementer, der er arrangeret af MusikKolding.

Det er medarrangør, Otto Skak fra Slotssøbadet ked af:

-Det er jeg ked af at høre og beklager dybt, at netavisen oplever disse problemer, siger Otto Skak til Kolding Netavis.

Vi har valgt kun, at bringe et enkelt billede fra aftenens koncert med Alex Nyborg Madsen og band. Alle publikumsbilleder og andre billeder af kunsteren har vi valgt ikke at bringe.

OPDATERING 15. juli

MusikKolding og Kolding Netavis har fredag morgen været i dialog. Der er aftalt et møde for et fremtidigt samarbejde….

OPDATERING 26. juli

MusikKolding og Kolding har nu indgået en aftale, således at dækningen af Sommer ved søen er sikret. Læs mere her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel