Kolding Netavis

Nemmere og bedre dokumentation i ældreplejen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
’AppWriter’ gør det muligt for plejepersonalet at indtale deres notater, i stedet for at skrive dem. Pressefoto.

Det skal nu være let og enkelt for medarbejderne i ældreplejen i Kolding Kommune, at dokumentere, hvad de laver og hvordan det går med de mennesker, de hjælper. Samtidig bliver kvaliteten i dokumentationen hævet.

Derfor har Kolding Kommune taget den super moderne app ’AppWriter’ i brug. App’en gør det muligt for plejepersonalet at indtale deres notater, i stedet for at skrive dem.

Dokumentationen kan foretages direkte hos borgeren, uden medarbejderen først skal ind til en computer. Samtidig kan de forskellige hjælpefunktioner og -muligheder i app’en øge kvaliteten i dokumentationen.

-Vi ser ’AppWriter’ som en god og meget nyskabende hjælp i hverdagen, for vores vigtige medarbejdere. De kan nu indtale det, der skal dokumenteres og det kan ske samtidig med at de er, hos det menneske de hjælper. De skal ikke længere ind til en computer på et kontor. Vi forventer også, at ’AppWriter’ kan være en stor hjælp for medarbejdere, der har vanskeligt ved at læse og stave, eller som måske har dansk som 2. sprog, fortæller Søren Rasmussen, formand for Kolding Kommunes Seniorudvalg, i en pressemeddelelse og tilføjer:

-Vi oplever som alle andre kommuner, en tiltagende mangel på plejepersonale, så jeg håber, at app’en kan være med til at gøre Kolding Kommunes ældrepleje endnu mere tiltrækkende som arbejdsplads, for endnu flere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel