Kolding Netavis

Navnenyt

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Fra venstre ses: Michael Østerbro og Rene Hagbarth Lauridsen. Pressefoto.

CBRE Teknisk servicepartner har ansat to nye medarbejdere.

Rene Hagbarth Lauridsen, 55 år, er per 13. februar ansat som serviceleder hos CBRE Teknisk servicepartners mekaniske afdeling i Kolding.

Rene har de seneste 12 år arbejdet som selvstændig med firmaet Lauridsen Byg & Service, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med smedeopgaver, montage og vedligehold. Han har en baggrund som klejnsmed og har tidligere arbejdet som blandt andet rørlægger, reparatør og svejser.

Rene Hagbarth Lauridsen vil med sine kompetencer og erfaring bidrage positivt til CBRE Teknisk servicepartners fortsatte udvikling og vækst af det mekaniske forretningsområde.

Privat bor Rene i Bramdrupdam.

Ny serviceleder

Michael Østerbro, 56 år, er per 16. januar ansat som serviceleder hos CBRE Teknisk servicepartners el-tekniske afdeling i Kolding.

Michael kommer senest fra en stilling som afdelingsleder hos Bravida Bygningsautomatik i Odense og Kolding. Hans primære fokusområde er inden for BMS og CTS, hvor han har mere end 20 års erfaring inden for branchen. Han har blandt andet arbejdet med diverse BMS & CTS-automatik systemer herunder Honeywell, Trend, Centraline og Tridium. Michael Østerbro har derfor en bred teknisk viden, og vil med sine kompetencer og erfaring bidrage positivt til CBRE Teknisk servicepartners fortsatte udvikling og vækst.

Privat bor Michael i Vejle.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel