Kolding Netavis

Mindeord: Tidligere SF-formand død

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

På vegne af SF skriver byrådsmedlem Hans Holmer og tidl. byrådsmedlem Lis Ravn Ebbesen følgende mindeord om Mette Lotzfeld.

Koldings kønneste skraldemænd er ikke mere. Sådan plejede Mette Lotzfeld at præsentere sig selv. Altid munter med sine viltre krøller og med et stort grin. Mette var altid positiv, uanset om man mødte hende på containerpladsen eller i midtbyen, når hun cyklede rundt, eller når hun deltog i SF’s møder.

Mette var som skraldemand organiseret i 3F og ofte den, der havde kontakten for SF i forbindelse med valg. Ikke fordi vi havde bedt hende om det, men fordi det syntes Mette. For hende var både den partipolitiske og den faglige kamp vigtig.

Mette har været meget aktiv i SF. Hun har i mange år siddet i bestyrelsen og hun har ofte været landsmødedelegeret. Fra 2008-2009 var Mette formand, og med sit smittende humør, sit direkte sprog og en god organisatorisk oplæring i 3F fik hun samlet partiet.

Mange vil også kende Mette som hende, der lagde de gule smiley sten ud. Mette var ikke rig, men hun delte gerne gaver ud. Vi vidste Mette var alvorlig syg. Men selv var hun sikker på det nok gik og blev meget fokuseret på at leve sundt: uden smøger men med gå- og cykelture.

Dette var opmuntrende for os, der kendte hende, og det gjorde man kunne have gode oplevelser med hende til det sidste.

Vi vil i SF savne Mettes energi og positive livsindstilling. Mette var et fantastisk favnende menneske, hun vil blive husket med et smil.

Æret være Mette Lotzfelds minde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel