Kolding Netavis

Milepæl på IBA

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: IBA.

That’s all right: Med engelsk besøg har IBA passeret en vigtig milepæl.

-Akkrediteringen er en milepæl for IBA. Den betyder, at vi bliver anerkendt for vores indsats. Og den bekræfter vores faglige ekspertise – og vores evne til at levere en fremragende online læringsoplevelse til vores studerende.

Sådan siger en meget tilfreds Oksana Jørgensen, som er direktør for E-Learning hos IBA Erhvervsakademi Kolding. Ordene falder, efter at erhvervsakademiet netop har haft besøg over tre dage fra Leeds Beckett University, som er en mangeårig samarbejdspartner om at drive videregående online-uddannelser på højt niveau.

De engelske gæster var ikke kun på høflighedsvisit. De skulle godkende det forsatte samarbejde med IBA. Herunder også den endelige godkendelse af en ny uddannelse inden for bæredygtighed – Executive MBA in Sustainability.

-Denne uddannelse giver vores studerende mulighed for at erhverve sig de nødvendige kompetencer til at lede og drive bæredygtige forandringer i erhvervslivet. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne innovative uddannelse, der vil bidrage til at forme fremtidige ledere inden for bæredygtig udvikling, siger Oksana i en pressemeddelelse.

Siden 2017 har IBA udbudt engelsksprogede online-uddannelser på MBA-niveau i et tæt samarbejde med Leeds Beckett University.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel