Kolding Netavis

MasterClass-event i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Køb og salg af ejerledede virksomheder er en svær størrelse for mange. Foto: PR.

Køb og salg af ejerledede virksomheder er en svær størrelse for mange. Derfor inviterer virksomhedsmægleren M+A Virksomhedsbørsen A/S nu til MasterClass-event i Kolding, hvor deltagerne får et solidt indblik i både salgs- og købsprocessen.

Onsdag den 2. november inviterer virksomhedsmægleren M+A Group virksomhedskøbere og -sælgere til MasterClass-event i Kolding.

M+A MasterClass henvender sig specifikt til eksisterende og kommende ejerledere, og eventet har til formål at sikre deltagerne et solidt indblik i både salgs- og købsprocessen. Eventet afvikles i samarbejde med en række eksperter på området – herunder en revisor, en advokat, et pengeinstitut og Vækstfonden.

Todelt event

Eventet består af to separate dele. Den faglige del dækkes på seminaret, mens man på den efterfølgende messe har mulighed for individuel og fortrolig sparring med eksperterne. På den måde vil arrangørerne skabe de bedst mulige rammer for deltagerne.

-Deltagerne får et unikt indblik i de vigtigste forhold og områder, de skal være opmærksomme på og have styr på. Samtidig tegnes et billede af, hvordan forudsætningerne ser ud efter pandemien og med den aktuelle krigssituation, vi desværre oplever i Europa lige nu. Deltagerne bliver klædt på til hele processen, og derved får de mulighed for at forberede sig bedst under hensyntagen til den aktuelle situation, siger Frank Jensen, der er administrerende direktør M+A Virksomhedsbørsen A/S.

Han uddyber:

-Når man skal købe eller sælge en virksomhed, er der ofte en lang række spørgsmål, der skal besvares, og det kan være en vanskelig og uoverskuelig opgave at håndtere hele processen. På eventet har vi derfor samlet en række eksperter med stor praktisk erfaring inden for både køb og salg af ejerledede virksomheder. Det skal give deltagerne kvalificerede svar på alle tænkelige spørgsmål, som de må sidde inde med.

Arrangementet finder sted i Sydbank Arena klokken 13.30-18.

Program

Programmet for eventet i Kolding ser således ud:

13:30 – 14:00: Indlæg v/Frank Jensen, CEO, M+A Virksomhedsbørsen
14:00 – 14:15: Indlæg v/Marianne Jeppesen, Vækstfonden
14:15 – 14:45: Indlæg v/Humle Pugh, advokat, partner (L), Penta Advokater
14:45 – 15:15: Indlæg v/Konrad Jensen-Dahm, partner, statsautoriseret revisor, RSM Danmark
15:15 – 15:45: Indlæg v/Torben Rafn, viceregionsdirektør, Nykredit
15:45 – 16:00: Pause
16:00 – 18:00: Ejerledermesse

Udover ovenstående indlægsholdere vil følgende udstillere deltage på ejerledermessen:

ipnordic – Flexlease – JDM – PH Cloud Service – Make My Strategy – HallerupNet – Handersen – Jysk Kapitalrådgivning – GreveHolm Consult – Nørgaard Coaching – ASNET BOARD – Erhvervshus Sydjylland.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel