Kolding Netavis

Markussen har fundet farten

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Boxengasse.dk.

Nu har Michael Markussen fundet farten.

Da Michael Markussen i begyndelsen af året fik debut som teamejer i Markussen Racing, var det med en DTC-racer som han kendte godt i forvejen – men med et nyt team og et begrænset datagrundlag til opsætning af bilen var det alligevel lidt forfra. I sæsonens løb har hver weekend budt på fremskridt, og årets næstsidste løbsweekend på Ring Djursland var endnu et stort skridt fremad, oplyser Markussen Racing.

Godt kørende

Bilen kørte lige efter bogen, og samspillet i teamet har nået nye højder. Det gav Michael Markussen ro på bagsædet til at kunne køre racerløb:

– Vi har været godt kørende i denne weekend! Vi er begyndt at kende bilen og hinanden, og resultaterne begynder at komme nu. Jeg tror faktisk ikke at bilen nogensinde har kørt bedre end i dag, lyder det fra Michael Markussen, som nød de otte kvalifikationsheats på Ring Djursland.

– Ring Djursland er bare en mega fed bane, og selvom den ikke er lang og kun har fire sving, så er det motorsportens svar på Djurs Sommerland – det går op og ned, og der er en virkelig lille fejlmargin, så man er bare på hele tiden.

Fascinationen for banen kunne også aflæses i kørslen på banen. Michael var ad flere omgange med helt i front, og det blev både til sejr og flere topplacinger i løbet af de korte kvalifikationsrunder, hvor der blev kæmpet hårdt om placeringerne.

Finale gik ikke som forventet

Finaleløbet bød imidlertid på lidt ridser i lakken – bogstaveligt talt. Efter en god start, hvor Kolding-køreren kom frem på tredjepladsen, blev han på anden omgang skubbet rundt af en konkurrent. Herefter måtte der kæmpes for at komme fremad i feltet igen, men podiepladsen var uden for rækkevidde:

– Det var drønærgerligt og i mine øjne unødvendigt. Jeg havde håbet på at vi kunne få en pokal med hjem som bevis på det hårde arbejde, teamet har lagt i løbet af sæsonen. Der må vi tage revanche til finaleløbet, fortæller Michael Markussen.

Netop finaleløbet køres på FDM Jyllandsringen om to uger, og her bliver det også sidste gang, der køres racerløb i Mascot DTC-klassen.

– DTC har været et vigtigt kapitel i min motorsportskarriere, så det er da lidt vemodigt. Jeg håber at vi kan være med til at lave et godt afslutningsshow til glæde for både publikum og historiebøgerne, slutter Michael Markussen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *