Kolding Netavis

Mangler indsamlere til søndag

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Røde Kors. Foto: Miriam Nielsen.

Røde Kors mangler akut indsamlere på søndag den 3. oktober.

Lige nu mangler der hele 2.500 indsamlere i hele Danmark til Røde Kors Indsamlingen på søndag den 3. oktober. Der samles blandt andet ind til børn i de krigsramte lande Syrien og Yemen samt Afghanistan, hvor børn har desperat brug for basal og livsvigtig hjælp.

Og netop derfor henvender Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors, sig med en direkte bøn til danskerne i håbet om, at endnu flere vil melde sig som indsamlere på søndag.

-Opbakningen er altafgørende, og hver eneste rute, vi får dækket, gør en forskel. Vi kan alle føle os magtesløse, når vi tænder for nyhederne og ser, hvad der sker rundt omkring i verden, men det kan du handle på ved at melde dig som indsamler. Tre timer med en indsamlingsbøsse redder liv, siger generalsekretær hos Dansk Røde Kors, Anders Ladekarl, i en pressemeddelelse.

I Kolding Kommune samles der også ind. Efter sidste års indsamling blev aflyst på grund af corona-situationen, er Røde Kors på gaden og besøger husstande blandt andet i Kolding. Der holdes fortsat afstand og der sprittes af, oplyser Røde Kors Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel