Kolding Netavis

Mads Langer sætter sit sommerhus til salg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Hornbæk er toppen af poppen, når det gælder sommerhuse – især hvis man har lidt mønter på kistebunden.

Det er måske også derfor, at Mads Langer, der selv er toppen af poppen i den danske musikbranche, i sin tid købte sommerhus her. Men nu er det ved at være slut med ferier i det sort-hvide træhus i den nordsjællandske ferieby. Langer har nemlig netop sat sit store sommerhus til salg. Det oplyser Boliga.dk.

Seks år er det således blevet til med Langer som ejer af kvadratmeterne, han købte nemlig sommerhuset tilbage i 2013, hvor hans plade med ørehængerne Heartquake og Elephant også udkom.

Det 141 kvadratmeter store hus har en stor terrasse og ligger på en grund omkranset af træer, hvor man ifølge salgsopstillingen fra liebhavermægleren Brix Westergaard, der har huset til salg, “får fornemmelsen af at være midt i skoven”.

Landets dyreste sommerhusområde

For at overtage Mads Langers sommerhus skal du finde 6,9 millioner kroner. Det svarer til lige omkring 48.900 kroner pr. kvadratmeter.

Hornbæk, der ligger på den sjællandske nordkyst, er da også det område i landet, hvor sommerhusene i første kvartal gik til de højeste priser. Ifølge data fra Boliga.dk kostede sommerhusene nemlig i gennemsnit for 30.335 kroner pr. kvadratmeter i starten af 2019. Til sammenligning lød de gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser for hele landets sommerhuse i samme periode på 15.640 kroner.

Mads Langer er opvokset i Skive, hvor hans interesse for musik startede. Siden har han gjort karriere som sangskriver og musiker med hits som 3AM og Flawless.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *