Kolding Netavis

Mad med meninger

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Mad med meninger – stedet, hvor du kan komme af med din mening.

Du kan nu komme af med din mening om Kolding, mens vi spiser og hygger os. Tirsdag den 1. oktober klokken 18-20 får det populære Kolding Spiser Sammen i Volkerts Fylke et lille twist, og giver plads til Mad & Meninger, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Her kan du komme af med, hvad der fylder i din verden og ideer til, hvad der kan gøre din dagligdag bedre. Byrådet har inviteret sig med, og sidder med ved bordene, for at lytte og tale med om gode ideer, eller andet, du synes de skal høre. Som tak for det, byder de på kaffe og kage efter maden.

– Det er samtalen, der er i fokus, så der ikke oplæg eller andet fra politikerne. Men skulle der dukke en god ide op, så er der ingen, der skal holde sig tilbage fra at skrive den gode ide ned, så skal vi nok arbejde videre med den, fortæller Ole Alsted, formanden Lokaldemokratiudvalget i Kolding Kommune, der arbejder med nye måder til at tage dialogen på.

Kolding Spiser Sammen

Mad med meninger indgår i Kolding Spiser Sammen, som med stor succes kører i Volkerts Fylke.

Der er spises klokken 18.00 ved lange borde, maden er klar på bordene på fade og i skåle – “family style”. Der vil ikke være tjenere, så vi tager selv vores tallerken med til opvasken. Om du er den travle børnefamilie, enlig, studerende, pensionist, kærestepar eller blot ønsker et sundt og nærende aftenmåltid i en uhøjtidelig stemning, så kom og vær med i hyggelige rammer i Dalbygade.

Ud over arrangementet i Volkerts Fylke, er det tanken at gentage fællesspisning i Vamdrup senere på året.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel