Kolding Netavis

Lokalt fløj-talent skriver kontrakt med KIF Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Sebastian Bertelsen har skrevet en etårig kontrakt med KIF Kolding. Foto: KIF Kolding.

Det er højrefløjens første professionelle kontrakt med KIF Kolding.

KIF Kolding har indgået en etårig kontrakt med den talentfulde højrefløj, Sebastian Bertelsen, som kommer fra egne rækker.

Den 20-årige Bertelsen gjorde sin debut for KIF Kolding tilbage i 2022 som 18-årig. Nu har han underskrevet sin første professionelle kontrakt med klubben.

Sebastian Bertelsen har sin håndboldbaggrund fra KIF Håndbold og har igennem tiden været en del af KIF Håndbold Akademi. Han fik sin debut i ligaen for KIF Kolding mod SønderjyskE i foråret 2022. Med Sebastian Bertelsens kontrakt er højrefløjen for den kommende sæson sikret, hvor han skal spille ved siden af Viktor Nevers på positionen som højrefløj.

-Vi glæder os over aftalen med den unge Sebastian Bertelsen fra egne rækker. Han har allerede fået en smagsprøve på ligaen og får nu chancen for at støtte op om Viktor Nevers på højre fløj det kommende år, fortæller sportschef Lars Christiansen i en pressemeddelelse.

En drøm går i opfyldelse

Sebastian Bertelsen selv udtrykker sin glæde:

-Det er en kæmpe glæde for mig at skrive under på min første professionelle kontrakt med KIF Kolding. Klubben er en stor del af min barndom og min hverdag. Det har længe været en drøm for mig at blive en del af ligatruppen.

Indtil videre har Sebastian Bertelsen spillet fire kampe og scoret syv mål for KIF Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel