Kolding Netavis

Lokal folketingskandidat uenig med sit parti

Redaktion
Af Redaktion
Søren Rasmussen (DF). Foto: Bo Nielsen.

I den forgangne weekend afholdt Dansk Folkeparti (DF) sit Landsmøde i Herning.

Her langede partiets formand, Morten Messersmidt, ud efter det danske sygehusvæsen da han i en særdeles markant formandstale sagde:

-Jeg kan umuligt være den eneste, der er dødtræt af, at hvis man skal besøge sin kære eller være så uheldig selv at være indlagt på hospitalet, så skal man trækkes med en hel beduinlejr ude i venteværelset, som fylder det hele. Og med en halv-aggressiv adfærd hele tiden skal vise sig mere eller mindre truende.

Men her er den lokale folketingskandidat for DF, viceborgmester Søren Rasmussen, Kolding, lodret uenig.

Søren Rasmussen har for kort tid siden selv modtaget behandling på Kolding Sygehus og roste sygehuset i høje toner bl.a. på Facebook.

Foreholdt formandens udtalelser siger Søren Rasmussen, at han naturligvis ikke har ændret mening, men at på det punkt ikke kan være enig med Messerschmidt.

-Jeg kan ikke ændre de oplevelser han har haft. Jeg er medlem af det parti jeg er mest enig med, jeg er ikke enig i alt. Det tror jeg ikke nogen er, så er man jo ikke et selvstændigt menneske, siger Søren Rasmussen.

Dansk Folkeparti står i øjeblikket på randen af spærregrænsen ved det kommende folketingsvalg, og partiet er – som det fremgår her – i splid med sig selv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel