Kolding Netavis

Lokal DF-formand valgt til partiets hovedbestyrelse

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Gunner Nielsen. Privatfoto.

Dansk Folkepartis formand i Kolding, Gunner Nielsen, er blevet valgt til DFs hovedbestyrelse.

Dansk Folkepartis medlemmer i Sydjylland har fået en lokal stemme i partiets hovedbestyrelse. På Dansk Folkepartis årsmøde blev det vedtaget at udvide hovedbestyrelsen med 10 medlemmer, der vælges i landets 10 storkredse, og nu har der været opstillingsmøde i Sydjylland Storkreds. Her blev DFs lokalformand i Kolding, Gunner Nielsen, valgt efter en afstemning foran Lene Baggesø.

Udvidelsen af hovedbestyrelsen skal styrke samarbejdet mellem folketingsgruppen og baglandet i Dansk Folkeparti.

Gunner Nielsen har kæmpet for denne udvidelse i årevis, og han ser frem til at tage del i arbejdet i hovedbestyrelsen:

-Jeg har i mange år efterlyst, at man lyttede mere til baglandet. For uden en nær kontakt til baglandet, er vores politikere ilde sted, fortæller Gunner Nielsen – og fortsætter:

-Nu er det så lykkedes at komme igennem med en ændring af hovedbestyrelsen, så der bliver en mere direkte kontakt til baglandet, og så vil jeg jo ikke bare sidde på sidelinjen. Jeg vil gerne være med til at genopbygge tingene i Dansk Folkeparti. For vi har så mange gode politiske ting. Det har bare været svært at komme igennem med tingene i lang tid, fordi det har handlet om alt muligt andet.

Gunner Nielsen har været medlem af Tillidsmandsforum i Dansk Folkeparti, der var en forløber for udvidelsen af hovedbestyrelsen. I forbindelse med vedtægtsændringen på årsmødet blev han automatisk medlem af hovedbestyrelsen og i weekenden blev han så valgt af medlemmerne af DF i Sydjylland.

-Med udvidelsen af hovedbestyrelsen bliver det lettere for os ude i storkredsene at følge med i, hvad der sker i partiet, og vi vil hurtigere kunne formidle videre, hvad der sker i baglandet, forklarer Gunner Nielsen.

Gunner Nielsen, der er 72 år, har været medlem af Dansk Folkeparti siden 1999 og lokalformand for DF i Kolding siden 2006. Han er pensionist, men har en travl hverdag med flere politiske hverv.

På 12. år er Gunner Nielsen formand for hegnssynet i Kolding Kommune; han er valgt til repræsentantskabet for energiselskabet Ewiii og han er medlem af Ældrerådet i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel