Kolding Netavis

Lokal bank indgår skelsættende aftale

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Arbejdernes Landsbank i Kolding har indgået en skelsættende aftale.

Arbejdernes Landsbank på Buen i Kolding har for nylig fået ny rengøringsleverandør, og valget er faldet på Anders Andersens Rengøring. I udvælgelsen har banken ikke mindst stillet høje krav til bæredygtighed og ordentlige arbejdsvilkår. Det skriver banken i en pressemeddelelse.

Især var det vigtigt for Arbejdernes Landsbank Kolding at finde en leverandør, der tilbyder Svanemærket rengøring. Det gjorde Anders Andersens Rengøring. I øvrigt som den første udbyder i både Danmark og Kolding.

Bæredygtighed vigtig

For banken er det afgørende, at alle leverandører udviser samfundsansvar.

– Vi vil gerne behandle vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer på en god måde. Vi arbejder med principperne ansvarlighed, nærvær og enkelhed, og det skal vores leverandører også efterleve. Det var helt afgørende for os at finde et Svanemærket rengøringsselskab. Det skyldes blandt andet et forretningsmål om, at minimum 50 procent af vores indkøb skal være Svanemærket fra 2019, siger Henrik Schneller, der er ansvarlig for aftalen hos Arbejdernes Landsbank.

Hos Anders Andersens Rengøring oplever man, at bæredygtighed spiller en stadig større rolle, når koldingensiske virksomheder skal vælge rengøringsselskab.

– Vi arbejder aktivt med FN’s Verdensmål i vores forretning, og vi er stolte over den tillid, som Arbejdernes Landsbank og mange andre nye kunder viser os på baggrund af den forretningsfilosofi, slutter Jan Kousgaard, der er driftschef for rengøringsfirmaets aktiviteter i Kolding og det øvrige Jylland/Fyn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel