Kolding Netavis

Lisbet Dahl hjælper hospitalsklovnene

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Den populære skuespiller Lisbet Dahl kommer tirsdag den 25. februar til Kolding med sit foredrag ”Undskyld jeg blander mig”.

Det sker i bestræbelserne på at skaffe økonomi til hospitalsklovnene på børneafdelingen på Kolding Sygehus, idet hele overskuddet går til klovnetimer.

Det er foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet og Volkerts Fylke, som har indgået et samarbejde for at få Lisbet Dahl til at tage turen forbi Kolding. Hun har tidligere på året udgivet en bog, hvor hun åbenhjertigt fortæller om hendes utraditionelle liv, familie og karriere, og om hvor vigtigt det er at lytte til sin indre stemme.

Det er netop disse emner, hun vil belyse, når hun indtager scenen hos Volkerts Fylke i Dalbygade. Det bliver et medrivende og underholdende foredrag.

– Det spændende ved Lisbet Dahl er, at hun ikke lader sig tynge af fortrydelse eller af, hvad andre mener. Hun er helt sin egen, og sammen med Volkerts fylke glæder vi os til at præsentere hende og hendes foredrag for koldingenserne, siger formanden for Hospitalsklovne Trekantsområdet, Geert Madsen.

Billetsalget til foredraget med Lisbet Dahl er startet på www.nembillet.dk – telefon 6545 5859.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel