Kolding Netavis

Lidl åbnede den tredje butik i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Torsdag morgen slog butikschef Ann-Katrin Osbahr-Braasch, i daglig tale og kendt blandt alle som Anki, nemlig dørene op til Lidls butik nummer 137 i Danmark, som helt præcist har adresse på Sommerfuglevej 8 i Kolding. Pressefoto.

Der var morgenmad og goodiebags til de mange fremmødte, da Lidl torsdag slog dørene op til sin nye butik i Kolding.

Der er grund til at smile lidt ekstra, hvis man bor i eller omkring Kolding. Torsdag morgen slog butikschef Ann-Katrin Osbahr-Braasch, i daglig tale og kendt blandt alle som Anki, nemlig dørene op til Lidls butik nummer 137 i Danmark, som helt præcist har adresse på Sommerfuglevej 8 i Kolding.

Med lun morgenkaffe og et rundstykke i hånden kunne de mange fremmødte se til, da butikschef Anki i selskab med Koldings borgmester, Knud Erik Langhoff, klippede den røde snor og erklærede byens nye dagligvarebutik for åben.

-Hvis et område skal være attraktivt at bosætte sig i, skal der også være gode steder at handle ind, og derfor er jeg meget glad for, at Lidl har valgt at åbne butik her, og jeg er også rigtig glad for, at butikken er bygget med tanke på bæredygtighed og miljøet. Jeg vil gerne byde Lidl mange gange velkommen til Sommerfuglevej, sagde Koldings borgmester, Knud Erik Langhoff.

Tredje butik i Kolding

Det er Lidls tredje butik i Kolding og med et salgsareal på hele 1300 kvadratmeter, sender dagligvarekoncernen et signal om, at der er masser af potentielle kunder i den østjyske fjordby. Derfor ser Claus Hansen, der er salgschef i Lidl Region Vest, meget frem til at vise kunderne den nye butik, hvor friskhed ligger øverst på dagsordenen.

-Velkommen til en stor og flot dagligvarebutik og faktisk den største her i området. Vi glæder os meget til at byde jer indenfor, og her vil I først blive mødt af en stor bake off-afdeling med brød og kager, som vi bager hele dagen. Og derefter kan I gå på opdagelse i vores frugt og grønt-område, hvor langt de fleste produkter er danske og også rigtig mange økologiske.

Biodiversitet og bæredygtighed

I opførelsen af den nye butik er der tænkt nøje over biodiversitet og bæredygtighed. Bygningen er opført efter DGNB-guldcertificeringen og uden brug af miljøfarlige produkter. Derudover er der plantet vildt beplantning i et ti meter bredt bælte langs butikken, og på den måde er Lidl med til at bidrage til biodiversiteten og et mere rekreativt område.

-Vi har opført butikken efter en meget høj standard indenfor bæredygtighed og energioptimering, og jeg glæder mig meget til at give vores kunder oplevelsen af at træde ind i en dagligvarebutik med en stor og flot glasfacade og en fantastisk og moderne indretning. Jeg vil gerne sige tak til vores entreprenør, der har bygget den flotte butik og til Kolding Kommune for et rigtig godt samarbejde. Stort tillykke til alle, siger udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen.

Butikken har åbent hver dag fra klokken 7-21.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel