Kolding Netavis

Kvinde fra Kolding var Lottomillionær i ugevis uden at vide det

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Danske Spil (Arkivfoto)

En kvinde fra Kolding vidste godt, at Danske Spil efterlyste vinderen af en stor gevinst vundet i det lokale supermarked – men hun vidste ikke, at hun i tre uger selv havde vinderkuponen i lommen.

Hvis man har små forventninger, er det lettere at blive positivt overrasket. Det opdagede en kvinde fra Kolding, da hun helt ud af det blå vandt 2,5 millioner kroner i Lotto.

Hun anede nemlig intet om gevinsten, før hun var i supermarkedet for at forny sin femugers-kupon i Lotto.

-Så sagde kvinden i kiosken til mig, at hun godt kunne godt forny den, men hun kunne ikke udbetale gevinsten, fortæller kvinden, som ønsker at være anonym, til Danske Spil.

Det kom noget bag på kvinden, at der skulle være en gevinst, for hun mente bestemt, at hun nøje havde tjekket sin kupon, og at der ikke var noget på den. Men kvinden i kiosken insisterede:

-Hun sagde, at der var en gevinst på over 5.000 kroner, som var det maksimale, hun kunne udbetale, siger kvinden og trækker luft ind for at kunne gengive, hvad hun så udbrød nede i kiosken:

-5.000? Det er edderhugme os’ mange penge! Tænk, hvis det er 6.000!, lyder det grinende fra kvinden.

Meget mere end 6.000 kroner

Hun opdagede snart, at det var en hel del mere end 6.000: Selv om hun mente, at hun havde tjekket sin kupon, så havde hun overset en gevinst på 2,5 millioner i den anden ud af kuponens fem uger.

Det opdagede hun, da hun kort efter fik en bekendt til at tjekke kuponen på sin smartphone.

-Jeg fortalte ham, at jeg havde vundet over 5.000 kroner, og det ville han da lige tjekke på sin telefon, og så sagde han: ’For hulen! Du har vundet 2,5 millioner’. Så sagde jeg, at han sku’ holde sin mund og ikke lave grin med mig! Men så viste det sig, at jeg har gået med den gevinst i tre uger uden at vide det, fortæller kvinden.

-Det havde jo været offentliggjort, at man nok lige skulle tjekke sin kupon, og det havde jeg endda læst – men jeg havde ikke skænket det en tanke, at det kunne være mig, fortæller hun.

Nogle penge sendt videre til familie

Danske Spil har udbetalt pengene til kvindens konto, og hun har straks sendt en hel del videre til sin familie, som skal forkæles med både ferierejser på første klasse og meget andet.

-Det er så dejligt at kunne give igen. Det giver SÅ god en følelse, siger kvinden, som derudover har planlagt at sætte en masse penge til side.

-De står i første omgang på en konto, indtil jeg har vænnet mig til at have så mange penge. De skal slå til i så mange år som muligt, fortæller kvinden fornuftigt.

Kvinden fra Kolding er en ud af over 300 danskere, som hvert år, takket være Danske Spil, vinder en gevinst på en million eller derover.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel