Kolding Netavis

Kunst- og designmarked i pinsesolen

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Trapholts park forvandles til en oase af markedsstemning. Foto: Trapholt.

Trapholts park forvandles til en oase af markedsstemning, når det traditionsrige pinsemarked igen slår teltdørene op den 5. og 6. juni.

Med det største marked for kunsthåndværk og design uden for hovedstaden byder Trapholt Pinsemarked på 55 særligt udvalgte kunsthåndværkere og designere fra hele Danmark.

I det store telt i parken kan de besøgende købe kunsthåndværk og designs af bl.a. keramik, træ, glas og læder, og høre om processen bag fra udstillerne selv. Der vil være levende musik under åben himmel, tombola, en kreativ børneworkshop og lækker mad og drikke fra Café Gustav Lind med udsigt over Kolding Fjord.

Der er fri entré til pinsemarkedet, Cafe Gustav Lind og Trapholt Designbutik – og der er halv pris på entréen til museets udstillinger, bl.a. de populære udstillinger Verner Panton – farver en ny verden og Erik A. Frandsen – Giottos metode. Markedet er åbent begge dage kl. 10-17.

Trapholtmalernes forårsfernisering

I forbindelse med pinsemarkedet afholder Trapholtmalerne forårsfernisering i Trappergården under ledelse af billedkunstner Ken Denning. Der vil være fri adgang til Trappergården under pinsemarkedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel