Kolding Netavis

Kunder i afstemning: Dette er den bedste take away restaurant

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

I et ekstremt år præget af corona epidemien og hvor konkurrencen derfor aldrig har været hårdere på take away markedet, så vinder Mega Grill nu prisen som årets bedste take away restaurant i Kolding.

Det er nu slået fast, efter at kunderne på den landsdækkende take away portal Hungry har stemt Mega Grill ind på førstepladsen.

Take away kunderne i Kolding har bedømt Mega Grill ud fra kvaliteten af maden samt leveringstid. Og her vinder Mega Grill foran Atami Sushi på 2. pladsen og Sawadee Thai Take Away på 3. pladsen.

Hos Mega Grill står menuen bl.a. på burgere og forskellige varme retter. Indehaver Anh Oanh Nguyen lægger ikke skjul på han er stolt af kåringen i et år, hvor der har været stor konkurrence og flere take away kunder end normalt.

– Vi synes selv vi gør et godt stykke arbejde, men man bliver selvfølgelig ekstra glad, når man får kundernes anerkendelse sort på hvidt. Specielt i et år, hvor der har været ekstra travlt, er det vigtigt at vi har formået at kunne fastholde vores kvalitetsniveau og hurtige leveringstider, siger Anh Oanh Nguyen i en pressemeddelelse.

Rekord antal deltagere i afstemningen

Det er den landsdækkende take away portal Hungry, der på baggrund af bl.a. kundernes bedømmelser på Hungrys hjemmeside og i appen, har udvalgt de mest populære restauranter. Herefter har man ladet byens brugere stemme på deres favoritter.

– Den endelige vinder, har vi ladet være fuldstændig op til take away kunderne at bestemme via afstemningen blandt de mest populære restauranter i Kolding. Og i et år, hvor take away har slået alle rekorder, der har vi også haft det højeste antal deltagere i afstemningen nogensinde, forklarer administrerende direktør Rune Risom hos Hungry.

For Hungry handler kåringerne om at vise, at take away i dag kan være mange typer af forskellige retter – alt fra vegetarretter til mere klassisk take away som burgere og pizzaer og sushi.

– Vi ser lige nu en tendens, hvor mere klassiske cafeer og restauranter, herunder også de mere eksklusive restauranter, satser på take away. Men vores analyser viser, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der stadig er mest populære, slutter Rune Risom.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel