Kolding Netavis

KrummeKlubben fylder 20 år: Fejres med fødselsdagskage

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

GuldBageren Bramdrupdam fejrer Krummeklubbens 20-års fødselsdag og lancerer i den anledning pynt-selv-kagemanden. Fredag den 1. november byder bageriet på Vejlevej på en mini-fødselsdagskagemand.

Husker du Bagetto, Rossini, Kalle Kagerulle og Børge Brunsviger? Det er maskotterne fra KrummeKlubben. Sammen med deres forældre og bedsteforældre har børn igennem 20 år nu indsamlet Krummemønter i deres samlehæfter, der kan veksles til en Bagetto-bamse eller andre gaver.

Det fejrer GuldBageren Bramdrupdam ved at byde alle børn ifølge med voksne på en mini-fødselsdagskagemand i bageriet på Vejlevej fredag den 1. november fra klokken 14-17. I samme anledning har GuldBageren i Bramdrupdam valgt at uddele dobbelt så mange Krummemønter som normalt fra den 1. november og resten af året.

– Bagetto-bamser og godt brød har gennem mange år givet gode minder til børn i byen. Og ved at samle Krummemønter til samlehæfterne håber vi, at rigtig mange forældre og børn kan få nogle gode oplevelser sammen, når turen går til bageren, siger bagermester Kaj Bonde i en pressemeddelelse.

Kvalitetstid i køkkenet

Forældre bruger i dag mere tid sammen med børnene end tidligere, og det glæder bagermesteren i Bramdrupdam. I forbindelse med KrummeKlubbens 20-års jubilæum lanceres nemlig pynt-selv-kagemanden, der skal give børnefamilierne mere kvalitetstid sammen i køkkenet, når fødselsdagene skal fejres. Med det nye koncept behøver forældrene ikke stresse over at bage fødselsdagskagen. I stedet for at få en færdigpyntet kagemand kommer pynten ved siden, og man kan koncentrere sig om at hygge sig med børnene om at pynte kagen.

Fredag den 1. november fra 14-17 byder GuldBageren på Vejlevej i Bramdrupdam alle børn ifølge med voksne på en mini-kagemand i anledning af KrummeKlubbens 20-års jubilæum. Og fra den 1. november og året ud giver GuldBageren dobbelt op på krummemønter, når der købes for 25 kroner, så børnene kan samle ind til en Bagetto-mus eller en Kalle Kagerulle-bamse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel