Kolding Netavis

Kor af toiletruller

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kom og vær med til at lave et stort kor af Rullinger, når DR2 sender ”Live fra Højskolesangbogen” fra Kolding Bibliotek.

Tag en tom toiletrulle og din mor og far under armen og kom ned på Kolding Bibliotek den 12. januar mellem 10 og 15. Mens din mor og far synger med på Højskolesange, kan du hjælpe med at lave Rullinger der klokken 14.30 skal samles til et ”Rullinge-kor”.

Rullinger er kendt fra Ramasjang programmet Mini MGP, hvor Silja Okking er vært for et stort musikshow for toiletruller.

Du skal medbringe en tom toiletrulle og en saks. På biblioteket er der masser af glimmer, pailletter og lignende, som du kan få lov til at bruge til at lave din Rulling. Du er velkommen til selv at tage ting med til at pynte din Rulling og du må også gerne have lavet den hjemmefra.

”Live fra højskolesangbogen” sendes på DR2 den 12. januar fra 10-22.30. Fra 10-15 sendes fra Kolding Bibliotek og alle er velkommen til at komme forbi og deltage i fællessangen, men vær opmærksom på, at der er begrænset plads, så kom i god tid. Dørene åbner klokken 09.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel