Kolding Netavis

Kom til modelcasting i storcentret

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Drømmer du om at stå foran et kamera? Og kunne du tænke dig at blive model? Så tøv ikke med at møde op til casting. Nu har du nemlig chancen.

Le Management caster nye modeller i Kolding Storcenter søndag den 29. september. Le Management opfordrer unge til at deltage i castingen.

Krav til de kommende modeller

• For piger: minimumshøjde 170 centimeter (medmindre man stadig vokser.)

• For drenge: minimumshøjde 183 centimeter (medmindre man stadig vokser.)

Alle er velkommen til at deltage i castingen. Der opfordres til at møde op uden eller med ganske lidt makeup for at fremme dit naturlige look.

Castingen vil tage omkring 10 minutter, som inkluderer en uformel samtale samt et billede eller to.

– Det er svært at definere, hvilke modeller Le Management er på udkig efter, da dette ofte afhænger af markedet og tendenser nu og her, men generelt kan man sige, at vi altid leder efter smukke unge mennesker med et sundt look og en god udstråling, siger Anna Maria Munk, scouting-ansvarlig hos bureauet, i en pressemeddelelse.

Fakta

Le Management er et af de førende bureauer med over 500 danske modeller. 100 af disse er centreret i Aarhus. Le Management elsker udfordringer og imødekommer disse med en kontant nysgerrighed, en kreativ tankegang og en ægte dedikation.

Bureauets kerneværdier, som er tid og omsorg for den enkelte model, er med til at skabe nogle trygge rammer for det kommende modelarbejde.

Castingen finder sted søndag den 29. september i Kolding Storcenter fra klokken 13 til 15.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel