Kolding Netavis

Kom til “grøn” markedsdag

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Kolding Verdensmålsdag 2022 har udviklet sig til en af de helt store begivenheder. Foto: Kolding Green Streets Foundation.

Når Kolding midtby på lørdag bliver omdannet til årets festligste, grønne markedsdag, så er der mere end 65 foreninger, organisationer og virksomheder, der på forskellig vis er engageret i dagen.

Kolding Verdensmålsdag 2022 har udviklet sig til en af de helt store begivenheder, og det afspejler sig både i samarbejdet omkring dagen og i selve programmet på dagen.

Årets udgave byder på en lang række nye tiltag. Nicolai og Kolding Egnsteater er blevet en del af eventet med selvstændige programmer med fokus på henholdsvis social bæredygtig og ligestilling.

På Akseltorv er der foredrag med forfatter og biolog Katrine Turner på jazz-scenen.

Og for første gang er Banegårdspladsen indtaget. Her kommer der et kæmpe setup med 19 elbiler fordelt på fire lokale forhandlere, Elbilforeningen og en ladestanderoperatør, samtidig med at der er scene til grønne talks og flere andre aktiviteter på Posthuset, m.m.

Det bliver altså en kæmpe stor dag, som både er fyldt med underholdning for børn og voksne, og det der giver det hele mening – nemlig inspiration til at forbruge og leve mere bæredygtigt.

Kolding Verdensmaalsdag 2022 program
Kom til "grøn" markedsdag 1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel