Kolding Netavis

Kom til efterårsdage i efterårsferien

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Orangerier og udestuer giver flere timer under åben himmel året rundt – også i efterårsferien. Pressefoto.

Udforsk efterårets magi i oaser af orangerier sammen med børnene i efterårsferien.

Kom til Skønne Efterårsdage hos VICA Danmark i deres showroom i Kolding fra mandag d. 17. oktober til lørdag d. 22. oktober. Her kan duopleve naturens magiske farver og stemning – indendørs.

VICA Danmark vil gerne dele oplevelserne af et indendørs udeliv med danskerne, og derfor inviterer de til Skønne Efterårsdage i efterårsferien i deres showroom i Kolding, hvor I kan opleve magien af at være udenfor indenfor.

Hele ugen er der sjove konkurrencer for børn med gevinster til alle aldre. Samtidig er showroomet åbent, så I kan gå på opdagelse i orangerier, havestuer og andre glasrum, mens I drømmer om udeliv og naturoplevelser og får idéer til, hvordan I får mest ud af jeres egne kvadratmeter i haven og på terrassen.

Der er skruet helt op for efterårshyggen og havestemningen, når VICA viser deres oaser af glasrum frem.

-I alle vores løsninger får du en fornemmelse af at opholde dig under åben himmel, selvom du sidder indendørs. De store glaspartier giver nemlig en fornemmelse af at være udendørs, og du har derfor mulighed for at nyde naturens ro og stemning, selvom du reelt opholder dig indendørs, fortæller Henrik Bornø fra VICA.

Indgang og konkurrencer er gratis, og der er åbent mandag-fredag kl. 8-16.30, lørdag kl. 10-14. Du finder VICA i Kolding på adressen Nordager 22.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel