Kolding Netavis

Koldings havneområder: Åbent hus med rundture og besøg

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

I den kommende uge kan du blive klogere på udviklingen af Koldings havneområder, når KOMtaineren – kommunens mobile dialog- og mødested – rykker ind på havnen.

Samtidig bliver der ugen igennem mulighed for at komme på rundtur på havnen og besøge Pakhuset og Godset.

-Vi slår os ned med KOMtaineren ved den gamle vejerbod på hjørnet af Jens Holms Vej og Sdr. Havnegade. Her er alle velkommen til at kikke forbi og under afslappede former få mere at vide om visionen om udvikling af Koldings havneområder, fortæller projektleder Lene Marcussen i en pressemeddelelse.

Da Kolding Havn, det regionale spillested Godset og innovationsfællesskabet Pakhuset hørte om planerne, tilbød de at koble sig på åbent hus-arrangementet om havnens udvikling.

-Jeg er glad for, at Kolding Havn, Godset og Pakhuset engagerer sig på den måde. Det giver borgerne, som besøger os, mulighed for også at opleve erhvervshavnen og besøge nogle af de institutioner og virksomheder, som er en del af havneområdet, siger Lene Marcussen.

Besøg KOMtaineren

KOMtaineren har åben på følgende tidspunkter i uge 25:

Mandag 21/6: Kl. 12-16
Tirsdag 22/6: Kl. 15-19
Onsdag 23/6: Kl. 9-15
Torsdag 24/6: Kl. 9-14
Fredag 25/6: Kl. 14-17

Rundtur på Kolding Havn

Mandag, tirsdag og torsdag eftermiddag kan du komme på en eksklusiv biltur med en af havnens medarbejdere som guide og opleve erhvervshavnen i aktion. Deltagerne kommer til at høre nærmere om aktiviteterne på havnen, se de store kraner og blive klogere på havnens vej mod en grønnere erhvervshavn.

Tid: Mandag, tirsdag og torsdag, kl. 14
Sted: Mødested ved KOMtaineren
Varighed: 30-40 minutter

Tilmelding er nødvendig via mail til he***@ko*********.dk. Det begrænsede antal pladser fordeles efter først-til-mølle princippet.

Rundtur ved inderhavnen – KOMtaineren, Pakhuset og Godset/Ujnfor

Onsdag og fredag eftermiddag kan du oplev mangfoldigheden i området omkring Koldings inderhavn og bliv klogere på udviklingsprocessen for havneområdet.

Gåturen starter ved KOMtaineren, hvor Lene Marcussen giver en introduktion til udviklingsprocessen.

-Herefter går vi hen til Pakhuset, hvor sekretariatschef i Business Kolding, Signe Madsen, vil give os en rundvisning i kontorfællesskabet og fortælle om Pakhusets historie og fremtid. Afslutningsvis besøger vi Godset og den helt nye udendørsscene ’Ujnfor’, der er opbygget af containere og genbrugsmaterialer. Leder af Godset, Martin Røen, fortæller om opbygningen af den nye scene og visionerne bag, og vi får også lidt at vide om sommerens koncerter og events, forklarer Lene Marcussen.

Tid: Onsdag kl. 14 og fredag kl. 15
Sted: Start ved KOMtaineren
Varighed: Ca. en time

Tilmelding er ikke nødvendig.

De tilbudte rundture er arrangeret i samarbejde imellem Kolding Havn, Business Kolding, Godset og Kolding Kommune.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel