Kolding Netavis

Koldingenser ny leder af Søndagsskolerne

Jonathan Kiel Thormann fra Kolding er ny leder af Søndagsskolerne. Privatfoto.

Jonathan Kiel Thormann fra Kolding er ny leder af Søndagsskolerne.

Den 1. maj tiltræder socialrådgiver Jonathan Kiel Thormann stillingen som landsleder i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS). Her skal han lede Danmarks største organisation for børn og kirke med 300 klubber, 15 medarbejdere og over 1000 frivillige.

-Søndagsskolerne ligger mit hjerte nært, og jeg ønsker, at alle børn får et møde med Jesus, som de kan bygge videre på resten af deres liv, fortæller Jonathan Kiel Thormann i en pressemeddelelse.

Han glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

Bor i Kolding

Den 37-årige socialrådgiver bor med sin kone og tre børn i Kolding. Han er uddannet international socialrådgiver, og har bl.a. været udsendt til Jerusalem, hvor han var ansvarlig for ungdomsledertræning for organisationen Musalaha.

Jonathan Kiel Thormann er født i Hammerum ved Herning. Efter endt uddannelse blev han diakonal medarbejder ved Christianskirken i Århus, og de seneste otte år har han arbejdet som jobrådgiver i Kolding.

Nu ser han frem til at møde medarbejderne og de mange frivillige. Han vil gerne hjælpe de ansatte med at nå ud til alle landets børneklubber og kirker med budskabet om Jesus.

Jonathan Kiel Thormann sidder i menighedsrådet ved Kristkirken i Kolding, hvor han har ansvar for personaleledelsen. Han er engageret i KFUM-Spejderne i Seest og er leder i en lokal juniorklub tilknyttet DFS, som mødes i Kridthuset i Kolding.

I fritiden bruger han tid på landevejene som motionscyklist og i naturen omkring Kolding sammen med familien.

Jonathan Kiel Thormann afløser Steen Møller Laursen, der i december 2022 stoppede som landsleder.

Tagget med:
Del denne artikel