Kolding Netavis

Kolding tæller skridt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kolding er en kommune i bevægelse, da de er udvalgt som ”Bevæg dig for livet” visionskommune.

Det betyder, at de frem til 2023 arbejder målrettet hen imod at få flere borgere med i et fællesskab om at blive fysisk aktive. I den anledning har Fritids- og Idrætsafdelingen i Kolding Kommune inviteret udvalgte virksomheder til at tage del i den landsdækkende Tæl Skridt kampagne.

Den 9. november i år lød startskuddet til årets sidste Tæl Skridt kampagne. Målet var henover kampagnens 14 dage at gå 10.000 skridt om dagen.

– Fritid og Idræts medarbejdere har deltaget i alle fire kampagner henover året, hvor vi har konkurreret internt mod hinanden. Men i sidste kampagne ville vi prøve noget nyt. Vi inviterede derfor udvalgte virksomheder til at deltage i en konkurrence om som hold at nå flest skridt i gennemsnit per dag, fortæller Fritids- og Idrætschef Kurt Smidt i en pressemeddelelse.

Stor opbakning

Der har været stor opbakning fra de inviterede virksomheder til at deltage i Tæl Skridt, der således talte otte hold, der konkurrerede internt mod hinanden.

Udover pengepræmier til de vindende hold på landsplan fra Dansk Firmaidræts Forbund, der står bag Tæl Skridt, så blev der internt også kæmpet om gavekort til Dronning Dorotheas Badstue sponsoreret af SlotssøBadet.

Vinderen er…

Vinderne af gavekortene blandt Kolding Kommunes interne konkurrence blev Arena Syd, der med et holdgennemsnit på 21.696 skridt tog en flot førsteplads.

– Som arbejdsplads er det en fed måde at være sammen om en aktivitet. At der samtidig har været lidt venlig konkurrence fra andre virksomheder, gør bare det hele lidt sjovere. Vi ser frem til at blive udfordret igen til næste år, fortæller holdkaptajn fra Arena Syd, Brian Larsen.

– Vi er meget begejstrede over, at så mange virksomheder har valgt at tage kampen op mod os under årets sidste Tæl Skridt kampagne, men vi satser på at få endnu flere at dyste mod de næste års kampagner, slutter Kurt Smidt.

teal skridt

Billede 2

Ud over kampagnens bedste hold, blev kampagnens fighter også kåret. Det var den person, der samlet havde gået flest skridt over de to uger. Det blev Asger (til højre), der har gået over en halv million skridt under kampagnens forløb. Han ses her med sin holdkaptajn fra SlotssøBadet. Pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel