Kolding Netavis

Kolding Storcenter støtter lokale events

Kolding Storcenter. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Mens covid-19 stadig trækker sine dybe spor er behovet for at støtte hinanden lokalt vigtigere end nogensinde før. Derfor søger Kolding Storcenter lige nu lokale events, arrangementer og stævner, der mangler hjælp til præmier, sponsorater og markedsføring, så der igen kommer gang i det lokale foreningsliv.

Det er ingen hemmelighed, at mange brancher har været hårdt ramt det sidste lange stykke tid og særligt kultur- og foreningslivet har kæmpet under corona-nedlukningen. Og netop derfor sætter Kolding Storcenter nu fokus på vigtigheden i at støtte lokalt.

-Det er vigtigt for os at vise, at vi bakker op om lokale arrangementer samt kultur- og foreningslivet i lokalområdet. Det har været en hård tid for mange, og hvis vi kan række hånden ud, så er det blot en lille ting for at få gang i fællesskabet igen, fortæller center marketing manager i Kolding Storcenter, Gitte Lindbo.

Præmier, sponsorater og hjælp til markedsføring

Kolding Storcenter søger derfor events, arrangementer eller stævner, hvor der er behov for hjælp til indkøb af pokaler, præmier, trøjer eller noget helt andet via Kolding Storcenters præmiekoncept: ”Støt Lokalt”.

Præmiekonceptet går i al sin enkelhed ud på, at Kolding Storcenter parkerer en automat med gavekort på ladet af en lastbil under arrangementet. Herfra kan deltagere og publikum trække et valgfrit gavekort til Kolding Storcenter blot ved at downloade Kolding Storcenters app. Automaten indeholder op til 500 gavekort, som alle har en værdi af 100 kroner.

-Udover præmiekonceptet, vil vi samtidig gøre vores for at sikre, at flest mulige bliver opmærksomme på arrangementet. Helt konkret hjælper vi med at få markedsført arrangementet via vores egne kanaler, siger Gitte Lindbo og fortsætter:

-Vi håber, at der sidder mange derude, som vil gøre brug af denne mulighed for at få støtte til et event, og vi glæder os til at modtage en masse spændende ansøgninger. Allermest glæder vi os dog til at støtte initiativer, som har brug for hjælp, slutter Gitte Lindbo.

Arrangementet skal blot foregå i perioden fra uge 35-39 – begge uger inkl.

Sådan søger man om støtte til et arrangement

Søg via Facebook eller skriv til Kolding Storcenter på ks******@ds*.dk og fortæl i korte træk om det arrangement, der søges hjælp til. Følgende skal indgå:

• Sted/Placering
• Dato
• Forventet antal deltagere (hvis stævne, konkurrence eller lignende)
• Forventet antal gæster

Kolding Storcenter udvælger løbende arrangementer.

Tagget med:
Del denne artikel