Kolding Netavis

Kolding-startet selskab lancerer samarbejde med en af verdens største popstjerner

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Just Eat lancerer nu et kæmpe internationalt samarbejde med en af verdens største popstjerner. Virksomhedens velkendte ‘Var der nogen, der sagde’-melodi har fået en pop-makeover af den amerikanske sangerinde Katy Perry.

Da Just Eat så dagens lys med levering af mad direkte til hoveddøren tilbage i begyndelsen af 00’erne, var der nok ikke mange, der havde troet, at ideen fra Kolding ville kunne lokke selv de største internationale stjerner til. Ikke desto mindre lancerer madleveringsgiganten nu et nyt samarbejde med et af verdens største popikoner.

Den amerikanske singer-songwriter, Katy Perry, der er den første kvindelige kunstner med seks top-fem hits på Billboard Hot 100 på et år, er frontfigur i Just Eats nyeste tiltag for den globale ’Var der nogen, der sagde’-kampagne. Sangerindens fans – eller KatyCats, som de kalder sig – kan i den forbindelse forvente et festfyrværkeri af en ny musikvideo, hvor musik, mode og mad smelter sammen.

Om samarbejdet siger Katy Perry:

-At arbejde med Just Eat har været en virkelig sjov og naturlig oplevelse. Tilfældigvis har de fleste af mine albums faktisk haft undertoner af mad med alt fra jordbær til pebermynte og nu spiselige svampe. At bestille takeaway er lig med en almindelig lørdag aften for mig, så det var sjovt at kanalisere det over i en video, der kombinerer en masse af de ting, der bringer glæde i mit liv: Pangfarver, vilde outfits og god mad sunget til en fantastisk melodi.

I ægte Katy Perry-stil viser videoen en ’California-pige’ (Katy Perry) åbne sin dør for et leveringsbud, som hun byder indenfor i sit dukkehus-inspirerede hjem. Mens buddet overrækker Katy hendes måltid, får seerne en rundvisning i hendes farverige verden, fyldt med pompøse outfits, klaverspillende dukker og selvfølgelig fantastisk mad.

Fra Kolding til Snoop Dogg og Katy Perry

Det er ikke første gang, at Just Eat indgår et samarbejde med en verdensstjerne. I maj 2020 var det Snopp Dogg, der var bag mikrofonen og syngende færdiggjorde sætningen ’Var der nogen, der sagde’.

Hos Just Eat siger Marte Kirkerod, Marketing Lead for Just Eat i Danmark, om det nye partnerskab:

-Selvom det ikke kan benægtes, at alle elskede Snoop, er det nu tid til, at et nyt globalt ikon indtager scenen. Katy Perry har en enestående stjernekraft, og hendes legende natur er det perfekte match til vores brand. De lyriske tekster om den mad, hun har lyst til, fremviser netop det store udvalg af lækre retter, der er tilgængelige på Just Eat.

Hun fortsætter:

-Takeaway er ikke længere kun til fredag aften, vi oplever en vækst i efterspørgslen af levering på tværs af morgenmad, frokost, midt på ugen og endda også sent på aftenen. Så for alle dem, der som Katy har lyst til en acai-skål til morgenmad, en margherita med ekstra ost til frokost eller en sandwich om natten på vej hjem fra byen, kan det findes på Just Eat.

Katy Perry har selv været med til at skabe musikken og teksterne til den nye musikvideo, der på rimende vis fortæller om de mange retter hos Just Eat, der byder på alt fra en medium krydret ’curry in a hurry’ til ’a little sushi while I watch a movie’ og ‘papaya salad while I sing a ballad’.

Sangerinden stod desuden bag ’I Kissed A Girl’ i 2008, der gik hen og besatte førstepladsen på adskillige internationale hitlister. Med ’E.T.’ som nummer et på listen den 12. maj 2011, blev Katy Perry den første kunstner i historien til at forblive 52 uger i træk i top ti på Billboard Hot 100, hvor hun forblev i samlede 69 uger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel